Rezeki Ramadhan

Korang ingat lagi tak saya penah masuk contest Nestle bulan 12 tahun lepas?
Jangan kata korang, saya pun tak ingat. Heh.
Bebaru ni dapat call dari Nuffnang. Bagitau kata saya menang hadiah saguhati contest Nestle tu.
Saya sebenarnya takde la ambik port sangat benda tu contest ke tidak sebabnya saya dibayar untuk up entry tu. Sokayy lah kan.

Tup tup katanya saya menang hadiah saguhati. Syukur alhamdulillah.
Orang Nuffnang suruh pegi collect hadiah kat office depa.
Dalam kepala saya dah fikir, sure hadiah hamper Nestle ni. Best jugak kan.
So pegi lah ambik.
Tetiba tengok dapat cek bernilai RM300.
Haruslah lompat bintang kan. Hehe.

Bulan April hari tu saya cash out duit Nuffnang.
Pertengahan April. Tapi pastu terus cam hilang ingatan.
Sampai la dapat email notification dari HSBC selepas 2 bulan setengah.
Esoknya dah dapat cek nya.
Alhamdulillah, rezeki Ramadhan. Rezeki nak raya.
Boleh la topap mana mana yang perlu.

PhotoGrid_1404458247301

P/S : Allah tak pernah berhenti memberi……

10 thoughts on “Rezeki Ramadhan

Comments are closed.