Outdoor

Pagi hari ke 3 ada aktiviti outdoor.
Sementara masih cergas ni kan, memang molek lah aktiviti outdoor dibuat.
Sebelum tu group photo dulu yok.

IMG_1985

IMG_1988

IMG_1989

IMG_1996

IMG_2002

IMG_2003
: : yang paling kanan tu mustaq, our fasilitator. dulu masa saya kerja dengan MyClear, penah gak teambuilding dengan beliau. masa tu memang best sesangat aktivitinya, kat Bukit Tinggi Pahang. rindu MyClear ahhh… huhu : :

Ada la beberapa games yang dibuat kat luar ni ha.
Antaranya burung & sangkar.
Berebutlah nak jadi burung lah, nak jadi sangkar lah.
Rasa korang semua yang penah pegi teambuilding for sure ada gak main game ni kot.

IMG_2013
: : dengar briefing dulu. bertindak mengikut arahan! : :

IMG_2007

IMG_2020

IMG_2028
: : emli, ketiak tu turun bawah sikit plisss : :

IMG_2031
: : berebut nak tangkap syafiq. kak aida punya tarik si syafiq tu sampai nak terpeleot budak tu ha : :

IMG_2032
: : berjaya! jangan marah haaa khairy & faizal : :

Settle aktiviti kat luar masuk balik dalam kelas.
Tapi ada tugasan lain pulak nak kena buat.
Kena bina rakit guna paip dan belon.
Saya bukan reti sangat, so bagi laluan pada yang lebih kreatif.

20140523_170840

Dah siap buat rakit dan meniup belon, bawak lah ke luar kelas.
Kena lalu cam konon konon halangan gitu lah, supaya rakit dan belon sampai ke destinasi.
Semangat setiakawan dan semangat berpasukan diperlukan di sini.
Ayuh kita bergembleng tenaga. Begitu roh semangat menyelinap ke dalam badan.

.facebook_-379195042
: : kena alihkan rakit berbelon dengan berhati hati : :

.facebook_-786701787
: : muka ketakutan belon meletup heh : :

Pastu kena lalu kat laluan kayu dan batu bata ni.
Of coz tak boleh jatuh or pijak rumput.
Saya steady je jalan dengan mengikut arahan. Gitu..

.facebook_1313752385

.facebook_1539349576

.facebook_-1280735439
: : ni game mengasah memori. kena ingat laluan mana yang kawan kawan dah lalu, pastu kena follow je lah : :

.facebook_1728298011
: : lepas rakit berbelon selamat sampai tepi swimming pool, kena cross ke seberang pula. emli macam biasa, over sokmo. k whatever : :

IMG_1972
: : kembali semula ke dalam kelas : :

20140524_132035
: : dan kemudian dinner. repeat daun pegaga berlebar besau : :

6 thoughts on “Outdoor

  1. banyaknya aktiviti yang menyeronokkan..teambuiling akan jadi more interesting if fasilitator sgt2 pandai menjalankan aktiviti…

Comments are closed.