MyDulang

Last kopek cerita buka puasa kat KL.
Mandangkan ramai je pun cuti 3 hari ni kan.
Tapi takpe saya up je bagi habis semua entry yang ada.
Next week saya nak cuti pulak. Alah sehari je pun hehe.

2 hari sebelum balik Taiping.
Dah malas nak kotor kecahkan dapur.
So berbuka kat luar je lah.
Lepas maghrib pegi Old Town Rampai Business Park.
Nak try set My Dulang ni ha.

20140723_212312

20140723_212320

Encik Z nak makan set yang ayam masak merah tu.
Tapi boleh pulak habis huhu.
Saya ambik rendang daging. Encik Z ambik rendang ayam.
OK la portion besar. Rasa pun not bad.
Lengkap drinks dengan pencuci mulut.
Satu set RM19.90.

20140723_204424

20140723_202858

20140723_203317

Lepas makan jalan jalan kat bazar Ramadhan bebetul depan Old Town ni ha.
Boleh tahan meriah jugak dan banyak je peniaga.
Saya beli karpet kecik satu. Nak letak kat dapur.

20140723_214840

Besoknya pulak berbuka kat kedai makan bawah Jasmine ni ha.
Air tembikai, telur dadar, udang goreng kunyit, daging goreng kunyit, sup cendawan & sambal belacan. Terrrrbaikkk.

20140724_203303

Tutup cerita kisah berbuka puasa kat KL untuk tahun ini.
Panjang umur ada rezeki jumpa lagi tahun depan 😀

2 thoughts on “MyDulang

Comments are closed.