Murni Mentari

Dari LCCT saya ajak Encik Z pegi MAEPS Serdang.
Ada Eh Eh Mega Bazaar.
Saya tengok bertebaran kat instagram orang dok promote.
So macam jom ah pegi jejenguk memandangkan dah memang ada kat area situ kan. So pegi lah.

Memang besar pun tempat depa buat jualan tu.
Cumanya dari parking nak menapak ke dewan tu boleh tahan jauh, tsk.
Tak de snap gambar sebabnya saya berpecah dengan Encik Z.
Dia pi solat, saya jalan pusing sendiri je.

Artis yang saya nampak Yatt Hamzah, Felixia Yap, Arash Mohamad dengan Anita Baharom.
Ada la orang kerumun kerumun haruslah saya tengok dari jauh je.
Lain la kalau ada Beto Kusyairy, wajib bertolak tolakan nak bergambo he he.

Bila dah banyak sangat orang jual tudung, jubah, blouse segala macam pening jugak pun yer.
Takde yang saya berkenan.
Bila nak balik tu baru nampak ada tudung akel bidang 60 corak, macam cantik je macam lawa je.
Tanya harga, dia bagi RM100 untuk 3 helai.
So beli lah.

Saya benarnya nak cari yang material macam tudung Aidijuma tu, ada tu memang ada tapi semua pun bidang 45.
Me dont want. I want bidang 55 or 60 but dont have huhu.
Korang kalau tau share share lah yer.
Material jenis tu best sebab senang nak iron dan senang nak bentuk muncung.
Macam akel ni fragile sikit.

20140628_083901

20140628_083440
: : pastu beli biskut rainbow RM15 : :

Dari MAEPS pegi Sunway.
Mau dinner kat Restoran Murni Dataran Mentari.
Fuhh punyalah ramai orang.
Tapi order food zasss zisss zusss sekejapan je dah sampai.

20140621_225651

20140621_221223
: : buku menu : :

20140621_221127
: : buku menu khas sempena Piala Dunia : :

20140621_221726
: : salah satu menu istimewa sempena Piala Dunia : :

20140621_222130
: : order bang jangan tak order. hari ni adik belanja : :

20140621_222255
: : waiter ambik order guna gajet ala ala tab. canggih : :

20140621_222632
: : saya order Traffic Light Special RM5. Sedappp. Encik Z minum Limau Asam Boi RM2 : :

20140621_222543
: : Nasi Goreng Meletup RM8 : :

20140621_223324
: : hidangan special sempena Piala Dunia, Ecuador RM15 : :

20140621_225250
: : sama ke idok? : :

20140621_224611
: : dah lama tak minum milo dinasour hmmm : :

20140621_225239
: : nah cawangan Restoran Murni yang lain. saya penah pegi yang kat Kepong tu sekali je : :

6 thoughts on “Murni Mentari

Comments are closed.