We’ll see

Sejujurnya saya dah takde draft entry dah.
Ok fine memang ada tapi gambar-gambar Yangon.
Tu pun baru upload setakat hari ke 2.
Cerita baru taip setakat hari pertama.
Saya punya style tak suka nak publish cerita cuti cuti ni separuh jalan.
Maksudnya saya nak update sekali jalan, so korang bila baca smooth je gitu takde sangkut sangkut. Makanya kena bertabahlah menunggu ya.

Pulak tu saya guna 4 kamera kat sana.
Camera handphone, DSLR encik z, kamera kompak nikon & kamera kompak olympus.
Nak jadi hal pulak timing kat kamera olympus tu dah lari.
Naik juling bijik mata nak susun dan ingat balik susunan perjalanan cerita huhu.

Ok takpe tinggalkan isu tu.
Saya cuba lah korek korek gambar dan idea so that blog ni tak sunyi sepi tak berupdate.
Saya ni nak update cerita bab bab pendapat atau pun borak borak atau pun hal dulu dulu macam tak berapa pandai sebenarnya.
We’ll see how lah yer.

Posted from WordPress for Android

2 thoughts on “We’ll see

Comments are closed.