Manis

image
: : sejak bila air salju & lagenda campur pisang? seselama ni saya minum mana ada pisang? sob sob : :

image
: : tapi order gak salju. memang kuat ah rasa pisangnya. tapi saya glupp glupp kan jua. yer, saya tak makan pisang. 2,3 mulut terus rasa mual : :

image
: : ayam penyet. tapi tauhu & tempe hitam sesungguh. encik z kata campur kicap tu. tapi kenapa nak campur kicap ek? : :

semua hidangan ini adalah dari lanai kijang.
kekdahnya hari ahad hari tu saya kena kerja.
lepas zohor gerak dari jasmine.
kena kerja dari pukul 3 petang sampai 10 malam.

image
: : normaya yang pasrah kena kerja tapi bila ingat boleh claim overtime terus mata blink blink. dasar mata duitan : :

wpid-20140518_201254
: : ada participant nama Rosmaya. kohkohkoh. hai. nama saya Normaya. nak panggil ostajah pun boleh 😀 : :

malam tu ada dinner.
macam biasa jaga registration.

image
: : kak mar, yar, kaknoni, kakron : :

image

image
: : kakmai pun ada. lama dah tak lepak lepak dengan kakmai. kami penah sefloor waktu saya dengan MyClear dulu. seorang yang baik dan kelakar. gelak je kalau lepak dengan dia : :

image
: : netty pun ada. penah se MyClear dulu. lepas dia sambung study kat Australia terus cam menyepi. ni dah balik B** tapi yer la memasing membz tak dapat lepak lepak sangat dah : :

settle registration, settle bergambar.
apa lagi, makan time!

image
: : pinggan 1 : :

image
: : pinggan 2 : :

image
: : pinggan 3 : :

image
: : pinggan 4 : :

burrpp.. alhamdulillah kenyang 🙂

whatsapp gambar 4 orang tu kat group office, kak wan puji manis manis semuanya.

image

upload gambar bertiga dengan kak mai & netty kat facebook, kaktin pulak puji manis manis nya.

bermakna saya manis la eh?
*gelak tutup mulut sambil jari kuis meja

image

image
: : kaktin, ni la bunga kontroversinya. fyi : :

Posted from WordPress for Android

14 thoughts on “Manis

    • dan petir pun sabung menyabung.
      ribut taufan melanda. hujan lebat lalu banjir dan begitulah seterusnya sehingga musim tengkujuh berlalu. kihkih..

Comments are closed.