Yangon, Myanmar

map

 

Readers,

Insya Allah esok pagi saya akan bertolak ke Yangon, Myanmar.
Untuk apa? Macam biasa lah.
Cuti cuti ASEAN. negara ke 9 dalam senarai.
4 hari 3 malam.

esok takde entry.
isnin pun takde entry.
rasa cukup dah kot saya asyik update 2 entry 1 hari.
kali ni bagi korang rindu rinduan pulak 🙂

doakan saya selamat pergi dan balik ya.
ada yang tanya, tak takut ke pegi myanmar?
50 – 50.
tapi saya percaya kalau niat kita baik insya Allah, Allah akan permudahkan.

saya ada install apps Timehop kat handphone saya.
apps ni akan mengembalikan balik apa-apa status kita kat facebook, tweet kita kat twitter dan gambar kat instagram kita dari 1 hingga 4 tahun yang lepas.
mengimbau kenangan lama lah kira kiranya.

semalam naik notification timehop ni kat handphone saya.
seperti dibawah.
ya Allah.. cepatnya masa berlalu. dah setahun rupanya.
saya beli tiket ke yangon ni 23 april 2013.
dan esok saya nak pegi dah.

Screenshot_2014-04-23-08-26-13

dan. bulan 2 hari tu pun saya dah beli tiket ke somewhere jugak.
insya Allah bulan januari & februari 2015 saya akan travel lagi 🙂
tapi tak tweet rasanya. so takdapat la bertimehop tahun depan hehe.
ok tu jer. jumpa korang hari selasa nanti k!

love, (L)

6 thoughts on “Yangon, Myanmar

Comments are closed.