Makan Siang di Pondok Flora

dari tabek patah, pak zul langsung bawak kami untuk makan siang.
kami makan siang aka lunch di Pondok Flora.
jangan tanya lokasi tempat ni kat mana, saya dah tak ter keep track dah. ikut je la mana pak zul bawak.

yang pasti restoran ni tepi sawah padi.
pemandangan super super cantik!
suasana sejuk nyaman. memang berselera je la suap nasi ke mulut.

_MG_7430

 

_MG_7432 : : masih hidangan padang. ni pun ada yang kitorang tukar 2,3 lauk. ikan tu depa semua tak makan. so apa lagi, saya bedal sorang sorang. ikan sungai. sedap! : :

_MG_7436 : : saya sinsing lengan tu sebab nak makan kan, sampai ke sudah lupa nak bawak turun. cacat gambar jadinya : :

restoran ni besar.
dan berada di atas air.
kat jalan masuk ada 2,3 ekor burung hantu.
ada yang friendly, ada yang muka kekwat *jeling burung hantu

_MG_7437 : : yang ni friendly so boleh usap usap : :

_MG_7438 : : burung hantu berwarna hitam : :

_MG_7439 : : yang ni kekwat. asyik la dok jegil bijik mata dah kenapa. bagi penampo kokedai baru tau : :

_MG_7440 : : anak ayam warna pink dan kuning. comel je : :

_MG_7444 : : bersungguh budak 2 orang ni kejar anak ayam sebab saya suruh kejar. pastu happy je gelak gelak. saya bagi depa upah duit sebab kejar anak ayam. terus berlari tunjuk kat parents depa. so cute : :

_MG_7448 : : gambar dah cantik tapi lengan baju saya tu haaa masih bersinsing. encik z ni pun kannn bukan nak tegur. tapi sila lah bersyukur normaya. suami awok tu snap je gambar tak bising ke hapa pun, kot buat dia tak kuasa nak snap gambar, haaa lagi parah. heee baiklah. mari kita bersyukur seadanya : :

2 thoughts on “Makan Siang di Pondok Flora

Comments are closed.