Blog Maya Dot Com

Struggling to be a better Muslimah

Expo Doraemon Part III

dalam ni terbahagi kepada beberapa seksyen.
yang banyak banyak patung doraemon dengan gajet tadi tu kat seksyen 1.
seksyen 2 pulak untuk family dan kawan-kawan doraemon.

nobita berangan kahwin dengan sizuka.
ke memang depa kahwin ek bila dah dewasa?
mohon pencerahan.

IMG_2689

IMG_2624

IMG_2622 : : selamat pengantin baru nobita & sizuka! : :

20140125_130038 : : parallela umbrella. katanya kalau 2 orang berdiri bawah payung ni selama 5 minit sebelah menyebelah, orang tu akan love each other buat selama lamanya. ni doraemon la yang kata yer : :

IMG_2625

IMG_2626

IMG_2628

saya suka tempat ni sebab buat kita feel kita berada kat kawasan perumahan nobita & doraemon.

IMG_2629 : : muka familiar tapi tak pasti siapa. jiran doraemon ek? selalu marah marah : :

IMG_2630 : : doraemon nak selamatkan kucing betina yang sesat atas bumbung dengan menggunakan lubang ajaib : :

IMG_2631 : : tempat nobita dan rakan rakan melepak. terbayang yang dalam kartun tu : :

IMG_2632 : : shizuka yang comel : :

IMG_2635 : : giant yang bersuara sumbang tapi asyik berangan nak buat konsert : :

IMG_2636 : : mak suneo : :

IMG_2637 : : giant & suneo : :

IMG_2638 : : ni taktau sapa huhu : :

IMG_2639 : : kucing sesat yang suka buat suara manja nak goda doraemon : :

IMG_2640

IMG_2641 : : adik giant. jaiko : :

IMG_2642 : : ketawa bersama. menangis bersama. ku bersumpah harap kita mati pun bersama : :

IMG_2644 : : pak guru aka sensei : :

IMG_2645 : : dekisugi. yang sering dicemburui nobita : :

IMG_2646 : : eh eh helikoptaaaaa : :

IMG_2647

IMG_2650

IMG_2651 : : ni mak giant kan? : :

IMG_2652 : : dorami pun ada : :

IMG_2653 : : lampu suluh ajaib. boleh mengkecikkan orang : :

IMG_2654

IMG_2655

IMG_2656

IMG_2657 : : boleh bergambar kat dalam tu tapi kena bayau : :

IMG_2661 : : feel betul macam kat kejiranan sebenar doraemon : :

IMG_2662 : : bye bye mama papa. jumpa lagi! : :


Categorised as: Aktiviti | Yaya

Comments are disabled on this post


2 Comments

  1. suriaamanda says:

    ye la Mya…memang terasa kat kawasan kejiranan nobita la…cantik sangat…dah macam tgom citer dia plak…