Bye Bukit Bendera!

bukit bendera ni fuuuu panas betoi.
ke bukan bukit bendera je? satu penang panas?
ingat kot kan bukit bendera kat tempat tinggi sejuk la kan, takde makna.
panas terik peluh pun menitik tik tik tik.
tapi sib baik la anak anak takde mengeluh ke apa sebab pakai baju hitam lengan panjang pula.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : panas silau walaupun masih pagi lagi : :

20140323_100927 : : ni periuk kera kan? : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : anak periuk kera. hiks : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : kuda ku lari gagah berani, ayuh lariiiii *rampas mikrofon dari sharifah aini : :

20140323_101701 : : boleh tengok pemandangan penang menggunakan teropong ajaib tokmoh : :

20140323_101846

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : wajib ambik gambar kat sini. tanda dah sampai bukit bendera. tahniah encik z. akhirnya sampai jugak awok yer : :

dalam 2 jam jugak la kitorang kat atas ni.
panas semakin lama semakin menyengat, so lets lah turun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : lepak jap sementara nak tunggu train : :

20140323_104139 : : dalam train budak india ni dok pandang saya sengih sengih pastu ‘akaaa… akaaa…’. errrr.. sumpah saya takde skandal dengan abang dia : :

20140323_104532 : : ok dah sampai : :

20140323_104544

20140323_104653 : : tengok kat kaunter orang dah meramai : :

parking kat belah belakang.
terpaksa menapak panjat tangga nak ke parking.
sokayy boleh exercise.

20140323_105037 : : train baru tiba : :

20140323_105049 : : tangga yang perlu didaki : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

korang ada ke lagi yang tak penah sampai bukit bendera ni?
cer cer cer. cer pegi.. 😉

2 thoughts on “Bye Bukit Bendera!

Comments are closed.