Blog Maya Dot Com

3 Nur

dari PD tu singgah LEP, mau melawat anak anak saudara sebanyak 3 ketul itu.
caca punya la terkagum kagum dengan monopod tu.
lalu berselfie je lah kitorang.

IMG_1449

20140413_152753

IMG_1454

IMG_1457

IMG_1461

C360_2014-04-13-15-39-50-193

C360_2014-04-13-15-41-45-979

siap siap mau pi subang.
kaklong tak sihat hari tu. patutnya kerja tapi tak sihat.
pi klinik kat subang mau jumpa doktor.
aisy pun tak sihat jugak. baru keluar hospital seminggu sudah. huhu.

IMG_1463

20140413_161557
: : cici yang manja nak duduk bawak ketiak ayah : :

20140413_163819
: : aisy yang demam. siannya anak mommy : :

20140413_181122
: : cici yang kongker seat. sian mommy duduk sipi sipi je sob sob : :

lalu kat airport subang tu tak boleh bla betui lah.
teringat cinta lama.
heyy jangan tuduh tuduh yer. teringat kisah cinta je.
takde teringat kat kekasih lama ke hapa. so pls.

lepas tu terus pi makan kat area seri kembangan.
melapau memasing.
caca sampai nangis nangis ah sebab lapar.
makan kat kopitiam asam pedas.

20140413_183937

20140413_184003
: : tembikai laici RM4.50 : :

20140413_184141
: : saya makan asam pedas tetel RM7.90. dap dap. encik z makan nasi goreng USA. tapi tak macam pun? nasi tu hitam dah kenapa ek? sebab takde air, so guna polisterin je semua. tapi not good tau guna polisterin ni. takmo diamalkan yer kawan kawan : :

IMG_1465

20140413_185943
: : kaklong caca & kaksu aisy : :

20140413_191400
: : kakngah cici mengepau kakngah maya : :

beli set doktor ni, pastu balik rumah dok main dengan depa dua. gelak gelak je. seronok sangat.
insya Allah bulan 6 cuti sekolah ni dah ada plan nak cuti cuti malaysia. harap harap menjadi lah. Amin.

    2 thoughts on “3 Nur