The Social Tree

eh sorry sorry ada satu lagi tambahan entry selain hotel & video tu.
masa kat airport singapore tu, ada cam satu kawasan namanya the social tree.

boleh snap gambar, pastu send kat email kita.
sebelum tu cam nanti gambar yang kita snap tu akan keluar kat social tree ni lah.
cool sesungguh.
pastu semua pun ok je take turn, takde rebut or kiasu ke hapa.

_MG_6690 : : belakang tu lah the social tree : :

_MG_6691 : : simple je nak guna. yaya pun terror : :

_MG_6699 : : boleh pilih nak edit ke hapa : :

send ke email.
send ke social tree.
nanti semua orang pun boleh tengok hehe.
sebab tak ramai orang so kitorang pun buat banyak banyak kali. :-p

IMG_2224

_MG_6701

_MG_6702

IMG_2225

IMG_2227

IMG_2228

_MG_6692

_MG_6694

_MG_6695

ada gambar yaya pose sorang sorang tapi saya cari dalam email takde plak.
ntah ntah tak sempat send ke email kot? hmm.. takpelah abaikan.

2 thoughts on “The Social Tree

Comments are closed.