The Hills Bukit Tinggi

saya kan ketua rombongan. so tugas saya lah untuk check in kan hotel.
kat bukit tinggi ni kami stay kat The Hills.
4 star hotel. kata pak zul, the hills ni satu satunya 4 star hotel kat bukit tinggi ni.
stok stok mak datin je yang duduk katanya.
ye la semua pun pegi bukit tinggi nak shopping kan, takde nya la orang nak dok hotel memahal. kitorang je mengada. ke saya sorang je yang mengada ek :-p
dia kata last dia hantar orang duduk the hills ni 6 bulan lepas kot. hehe.

_MG_7075

_MG_7078

the hills ni cantik. dekorasi semua memang meletup kababoom.
no complaint at all.

_MG_7080 : : cantik kan? : :

_MG_7131 : : nun swimming pool di hujung sana : :

_MG_7132 : : view dari bilik. nampak terus ke tengah lobi : :

bilik pun luas dan selesa. katil king.
ada 4 bantal. campur 1 dalam almari.
takyah nak request extra bantal dah.

_MG_7091

_MG_7090

_MG_7089

_MG_7086

_MG_7081 : : jajan atas tu kena bayau. saya dengan encik z hantam gak makan. lapauu hehe : :

_MG_7085 : : ada bath tub tapi tak sempat nak berendam pon. jadual padat nau : :

_MG_7094 : : view dari bilik : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

_MG_7344 : : ini room rate nya. boleh tahan mahal ek? paling murah RP850,000. bersamaan RM243 satu malam. saya punya deluxe room lebih kurang RM271 satu malam. fuuuuu : :

tapi the hills ni memang best.
kalau korang pegi suami isteri, the hills ni memang sesuai untuk korang berkasih sayang.
(L)

8 thoughts on “The Hills Bukit Tinggi

Comments are closed.