Tak perasan

pagi jumaat. tengah lepak lepak kat kupang dengan kakgee, kaklin & fayruz, tetiba dapat whatsapp seperti dibawah.

wpid-screenshot_2014-03-16-23-00-07

terus terteleng teleng kepala saya ke kiri kanan cari mana kah si june ni berada. tak perasan sesungguh.
tetengok dia ada kat belah kanan nun.
so terus pi salam cemolot gossip barang sebaris dua dengan ia.

wpid-screenshot_2014-03-16-23-00-27
: : gambar dikirim untuk tatapan kaktin 😀 : :

saya pakai blouse/jubah labuh ni yang dibeli dari ina.
dah penah pakai kan masa pi kuching dulu.
tudung tu pun saya beli dari ina.
kain koshibo macam kain tudung sekolah dulu dulu.
best tudung ni sebab selesa dan labuh.
ina panggil tudung ni tudung koshiboparidah. hikss.
saya ada koleksi 5 helai kesemuanya.

tapi kan. ramai yang macam tak perasan saya bila saya pakai tudung ni.
kadang dari jauh saya dah renyih tapi boleh orang tu buat taktau.
bila saya pegang baru cam ‘eh maya ke. tak perasan la. lain la pakai tudung ni’
iya iya lah. saya selalu pun sinonim dengan tudung syria kan.

image

petang pi jdsp. department lama saya.
masa memula masuk B** dulu, saya kat jdsp ni lah.
pastu baru masuk myclear, kendian masuk department sekarang.
pi jdsp sebab ada farewell untuk abang jang.
selepas 38 tahun service dengan B**, nak bersara dah ia.

saya kenal abang jang pun sama lah masa memula saya masuk B**.
kekira dah 9 tahun dah la.
selamat bersara abang jang. best laa tak payah mai office dah huhu..

image: : abang mdnoor & mukh pun ex jdsp. la ni sedepartment dengan saya : :

DSC_0552 : : kengkonon muka sedih la tu normaya? : :

malam tu ada unofficial event kat lanai kijang.
tolong manager saya, kak noni buat kerja sikit.
tak tau la cemana nak cakap baik benar budi pekerti kak noni ni.
semoga Allah memurahkan rezeki beliau. Amin.

image

jumaat yang indah.
terima kasih Allah 🙂

Posted from WordPress for Android