SPB Syahrir & Ain

last saturday saya pi seremban.
motip nya nak attend wedding ain & syahrir.
depa rakan se B** saya.
dok la berwhatsapp dengan kaktin .
saya cam sesat barat sikit sebab salah masuk simpang.

elok sampai kebetulan pengantin lelaki dan keluarga pun baru sampai, baru nak berarak.
cantik lah tu.
saya terus pi khemah cari makan. lapau kot sebab dari pagi tak makan.

image

image

image : : kita tinggalkan nasihat sepatah dua kata dulu : :

image : : ala princess gitu kena pegangkan belakang dress kannn : :

kaktin dah sampai awal, so dia mau gerak dah.
huhu baiklahh.

image : : salah satu koleksi tudung koshiboparidah yang saya beli dari ina : :

image
: : lauk kenduri yang sedapp : :

image : : bersanding di pelaminan yang sweet pink pink karer : :

comel nya la haihh si ain ni.
kulit putih gebu flawless.
orangnya pun manja bila cakap tu dengar tak dengar je suara, bila ketawa pun hik hik hik gitu je.
dia kata saya idola dia.
ntah kat celah mana yang di idola kan pun saya tak ngertik.

anyway, selamat pengantin baru syahrir & ain!
semoga kekal hingga ke syurga ^__^

image

image : : kawan kawan sedepartment syahrir : :

dari rumah pengantin, saya ajak encik z singgah muzium negeri.
tak penah lagi sampai muzium negeri kat seremban ni.
so lets.
cuaca panas tapi tanda tanda nak hujan sudah kelihatan.

image

image : : batu megalite yang unik. belakang tu lah muziumnya : :

image : : rumah negeri sembilan yang berpintu kecil. sapa tinggi menggalah tu terbongkok bongkok lah kome nak masuk : :

muzium ni cam tengah renovate kot saya rasa.
sebab bila naik atas belah kiri tu cam sepah sepah.
tapi belah bawah tu ok la, ada macam macam info pasal adat adat orang negeri sembilan.
orang negeri sembilan kan kaya dengan adat.
saya sampai sekarang masih pening dan tak paham pasal adat temenggung perpatih bagai ni..

Posted from WordPress for Android

6 thoughts on “SPB Syahrir & Ain

    • lorrr along tak penah pi? ish ish ish.. tapi memang selalu gitu pun, orang yang dekat tu la tak penah pi kan

    • orang dah sedia kala comey kak. di hari persandingan lagi la double triple kecomelan keseriannya 🙂

Comments are closed.