Blog Maya Dot Com

Sebelum Semasa & Selepas Majlis

saya compilekan semua gambar gambar random masa majlis aqiqah dan cukur jambul maamar nur aisya dalam entry ni yer.
dimulakan dengan gambar encik z sebagai jurugambar di hari kejadian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : sedondon bercokolat. shawl tu kak as hadiahkan dari istanbul : :

_MG_6805 : : sepupu paling rapat : :

_MG_6807 : : kesayangan dunia akhirat : :

_MG_6829 : : the one and only my anak dara : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : yaya dan sepupu saya, ain : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : nampak macam depa bersepupu tapi nehi nehi. yaya pangkat anak sedara dengan depa dua, ain & ajeera : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : geng geng acik acik marhaban menjamu selera : :

eh sebelum geng acik acik marhaban menjamu selera, geng acik acik lelaki pulak datang untuk baca doa selamat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : terharu sebab ramai yang datang : :

_MG_6875 : : jemput makan semua : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : maamar yang dah tukar baju dan pengsan tido dalam bilik : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : maamar bangun tidur terus mommy ajak berselfie : :

hidangan di hari kejadian of coz la kambing kan.
3 ekor kambing semuanya.
dibakar, direndang dan disup kan.

_MG_6843

_MG_6847

_MG_6850

_MG_6868

_MG_6869

_MG_6872

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : kambing sedapp nyam nyum : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : sup kambing yang sedap amat sampai repeat banyak kali saya ni ha : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : auntie salmi dan maksu antara orang kuat belakang tabir : :

_MG_6873 : : dan paksu jua. eh actually ramai je makcik pakcik saya belakang tabir tapi tak sempat nak snap gambar : :

_MG_6840 : : tetamu dah mula bersurai, so lepak kejap : :

_MG_6885 : : cici yang teringin nak masuk lam buai jugak : :

pada makcik pakcik sepupu sepapat sedara mara yang baca entry saya ni, terima kasih banyak banyak saya ucapkan ek sebab tolong melancarkan lagi majlis aqiqah ni.
Allah SWT saja yang dapat balas jasa baik korang semua.
kalau ada kekurangan salah silap harap dimaafkan ya 🙂

    6 thoughts on “Sebelum Semasa & Selepas Majlis

    1. purpledi

      hoih itu kambing bakar sgt menawan kalbuku..
      comel je seketol maamar..hihi..
      seketol sbb dia bulat, buat org geram nak peluk

      1. Mya Post author

        memang seketul bulat pun ia.
        mama akak dah tak larat dukung.
        sib baik mommy ostajah ia gagah orangnya, gigih gak mendukung ke sana ke mari

    2. Lyn Yusoff

      kambing panggang tu sexy betul hehehe..
      seronoknya bila buat kenduri ni… jumpa sedara mara yg best.. kadang tu mkn tak seberapa, borak yg lebih.. yelah bkn selalu sgt jumpa kan..

      1. Mya Post author

        aah perut lapar pun jadi kenyang bila jumpa sedara mara, tambah yang jejarang jumpa..