Random @ USS

ok ni saya randomkan gambar gambar sekitar USS ya.
aci kerat kuku, semua yang mai USS ni mesti akan bergambar depan globe ni tul tak?
dulu saya bergambar dengan encik z je, la ni bergambar bertigaan dengan yaya.

MG_6154

MG_6157

_MG_6159 : : entrance USS : :

_MG_6255 : : patung ni berdepan dengan castle far far away : :

_MG_6263 : : ala ala pokok kat angkor wat. baru teringat entry angkor wat tak publish lagi! danggg : :

_MG_6279 : : melambai gloria : :

dalam ni kitorang makan sekali je. lunch.
kat casa de wild food court.
banyak je tempat makan dalam USS ni cuma kena pepandai pilih la yer.
jangan risau sebab kat brochure ada ditulis halal atau pun tidak.
food kat casa de wild food court ini halal insya Allah.

_MG_6319

_MG_6310

_MG_6311

_MG_6312

_MG_6313

_MG_6316 : : ambik set ini. saya share makan dengan encik z : :

_MG_6317 : : yaya makan sphagetti bolognaise : :

_MG_6318 : : air coke : :

total makan SGD22.80

_MG_6321 : : sila pakai kasut yang selesa sebab memang kena menapak sesaja : :

_MG_6323

_MG_6324

_MG_6352 : : letih beratur sampai buat muka. ish ish : :

_MG_6358

_MG_6359

_MG_6364

_MG_6366

IMG_2104

IMG_2106

IMG_2108

IMG_2109

IMG_2111

hah akhirnya habis kisah kat Universal Studio Singapore! fuh!!
oh yer nak bagitau ni, korang jangan la buat muka pelik sangat kenapa saya letak watermark kat (.)(.).

begini ceritanya, saya pakai genie bra, pastu baju saya yang dari poplook tu pulak jenis kain jersey melekap, tambah lagi dengan tudung saya tu jenis kain jersey nipis gak.
apa lagi 3 bahan melekap bergabung meletup, tu yang tertonjol tonjol (.)(.).
masa pakai tu takde la perasan sangat, bila dah bergambar baru cam oh apakahhh…

so moralnya, jangan gabungkan ketiga2 jenis bahan di atas dalam pemakaian yer normaya.
sorry yer korang. memang kesilapan yang tidak disengajakan. sob sob sob..

8 thoughts on “Random @ USS

    • ada yg tak perasan, tapi mesti ada yg perasan punya lahhhh hehehe..

      aha nice to meet u along 🙂

  1. beriya daku scroll balik entry sampai ke atas sebab nak skodeng (.)(.) mu kak. hahahaha.. sebab saya pun pakai genie bra. tapi pakai kat umah je, tak brani nak pakai keluar. rasa bergoyang2 je sebab dah biasa pakai bra kan?
    kak, nampak kurus laa.. hehe

    • haha kuang ajaqqq siap scroll naik tu hikhik..

      genie bra ni mmg fokus nak mantopkan (.)(.) kann.
      akak pi pakai dengan baju n tudung melekap gak, so terima la habuannya..

Comments are closed.