Menunggu… di Singapore Flyer

lepas habis sesi singapore flyer tu, sesi duck tour plak.
tapi tetiba orang tu kata kena anjakkan sikit timing sebabnya timing awal tu tak cukup orang.
so terpaksa la tunggu dalam sejam setengah gitu.

ingat nak pegi makan, jenguk la kat popeyes tapi belum bukak la lagi pulak walhal masa tu dah pukul 10 pagi kot. so menunggu la kejap kitorang.

IMG_2160

_MG_6504

_MG_6510

sesambil keboringan menunggu….
dok la pusing kawasan sekitar.
pastu si yaya jalan kat depan tu macam ada taman, berselfie je dia.
siap ada couple india mintak tolong dia snapkan gambar depa. he he.

_MG_6508

_MG_6512 : : food court yang ini tak halal : :

_MG_6509 : : orang utan palsu : :

IMG_2140 : : dok pujuk ayah beli brochures yang dia kutip sebab nak dapat duit. ayah bolayan. sian yaya : :

PC040086 : : selfie dalam taman : :

cats2 : : ni semua yaya yang snap : :

tak lama pastu popeyes pun bukak.
melurulah kami masuk.
tengah elok saya snap gambar tetiba kena sound kata tak boleh snap gambar dalam ni.
derrr???? popeyes je kot??? pffttt..

IMG_2141

IMG_2142 : : hidangan berharga 13SGD. sila lah convert. tsk : :