Dadaa The Hills!

selamat pagi the hills!
hari ni nak check out dah huhu.
pepagi siap pastu breakfast dulu.

20140225_071141 : : first round. nasi kuning dengan sup letak ikan bilis gergasi : :

20140225_072239 : : second round. campur campur rasa sikit tang sana sikit tang sini. sosej berbentuk selipar aladdin : :

20140225_073216 : : third round. telur dadar gebu : :

pepagi kat sini memang sejuk nyaman f & n sarsi sangat tau.
cuaca molek. tenang je.

_MG_7341

saya try lagi minum jamu.
kalau semalamnya jenis yang manis, hari ni jenis yang pahit.
sekali lagi staff hotel yang bernama imel ni tolong bancuhkan untuk saya.

_MG_7345 : : cantik dan baik budaknya. senyum dan layan je saya tanya macam macam : :

macam biasa kerja packing mempacking kita serahkan pada yang pakar hehe.
encik z la pack segala mala yang saya membeli.

instaweather_20140225_082413 : : selfie dulu : :

20140225_080010 : : nota ringkas dan tanda terima kasih buat the hills : :

check out!

_MG_7348

_MG_7352

bergambar dulu seround.
kalau ada rezeki datang bukit tinggi lagi, memang saya akan pilih the hills.
cewahh tah bila lagi nak datang tah.
poyo je lebih.

_MG_7347

_MG_7354

_MG_7356

_MG_7358 : : model tangga : :

bye the hills!