Cuti sekolah, birthday Mama & Bukit Bendera

Assalammualaikum,

Saja nak bagitau hari ni saya cuti.
Mau jalan jalan cuti cuti Malaysia. Pi mana? Pi Pulau Pinang.
Cuti cuti sempena cuti sekolah, birthday mama dan nak panjat Bukit Bendera.

Hari ni takde entry k. Eh ni kira entry gak lah kan? lol.
Tapi tapi tapi saya dah set entry Padang Bukit Tinggi untuk 2 minggu ni. Sila kagum. Bersengkang mata saya upload dan mengarang cerita tau.
Sebab takmo dah bertangguh tangguh, sudahnya nanti lagi malas.

So korang have a nice day, selamat cuti sekolah!

2 thoughts on “Cuti sekolah, birthday Mama & Bukit Bendera

  1. Along start cuti 27-28… bawak dania jalan2 kl je la…x tau nak pi mana…adik dalam pantang so mak abah x leh nak kemana..memang x dapat nak berjalan la…

Comments are closed.