Bye Bye Singapore!

pepagi bangun siap apa semua terus bai bai bilik kotak!
ku tak mahu berjumpa denganmu lagi huhu.
flight balik 2.55 petang.
pukul 11 pagi check out, heret beg, ambik MRT dari bugis ke airport.
perjalanan dari hotel sampai la ke airport kurang lebih sejam gak.

tapi ada je ample time verify boarding pass, drop luggage, lunch.
pastu bersantai santai kat airport.
kekira takde la rushing ke hapa.

PC050119 : : tambang MRT sorang : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : tinggi melebihi 0.9m kena beli tiket yer : :

_MG_6685 : : tak ramai orang : :

lunch kat burger king je.
jangan risau dijamin halal.
cuma bila tengok harga je hampir terpengsan tapi tak pengsan pengsan gak.

IMG_2208

IMG_2209

_MG_6687 : : airport yang besau : :

_MG_6688 : : sponge bob : :

_MG_6689 : : patrick star : :

IMG_2211 : : kuda berlampu : :

_MG_6696

_MG_6705

flight balik kitorang dapat tempat duduk sebaris.
so takyah rerisau nak tukar ke hapa.

PC050121 : : things you must do while in malaysia : :

PC050122 : : hujan : :

pegi bulan 12 kan, cuaca pun tak menentu.
tapi alhamdulillah la sepanjang kat singapore takde la hujan melebat sangat ke apa.
mendung je la.
tapi kat USS petang tu hujan gak tu sebab korang nampak ada gambar saya bukak payung.
dah petang so cam ok je la kan.

masa trip ni pun yaya tak sihat.
batuk sakit tekak badan pun dedar je.
harus saya bagi semangat kat dia suruh kuat.
kalau tak, tak best la kan.
alhamdulillah dia pun bertahan je.
syukur Allah permudahkan untuk kami sekeluarga.
terima kasih Allah.

PC050123

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ada sorang pramugara nak ngorat yaya.
‘adik, adik nak tak jadi girlfriend abang’
amboiii kemain lagi kan.
banyak dah duit dalam ASB? kereta pakai kereta apa ni? rumah dah ada?
matiklaa mak mata duitan hikss..

sejam kemudian selamat mendarat di lcct.
selamba encik z snap gambar walhal tak boleh kan snap gambar kat airport. heee.

PC050132

PC050134

PC050135 : : macam paparazzi snap gambar artis je he he he : :

maka dengan ini berakhirlah sudah kisah year end gateaway saya anak beranak.
phewwww selepas 3 bulan berjaya gak update.
cayalahhhh normaya! *tepuk bahu sendiri

tapi tapi tapi.
saya hutang korang lagi 2 entry k.
cerita pasal hotel kotak. dan nanti saya sumbatkan semua rakaman video kat sana dalam 1 entry gak.

tq korang yang rajin baca walaupun tah apa je saya repekan.
yang komen tu lagi double tq.
jumpa lagi di entry percutian seterusnya! *campak itinerary singapore dalam tong sampah

4 thoughts on “Bye Bye Singapore!

Comments are closed.