Lepak Dan Dinner

plan nak jumpa cemylya, reader blog merangkap kawan saya jua.
tapi boleh bateri handphone saya buat hal.
kenot charge. keluar ke sarawak plaza cari usb charger.
boleh tu boleh charge tapi punya la lambat naik % nya.

sms cemylya tapi cam dah lambat.
so mintak ampun mintak maaf je la kat dia sebab tak dapat jumpa, takdak rezeki 🙁
sorry yer awak. prezen awak ada lagi dengan saya ni ha huhu..

encik z ajak jalan jalan ambik angin petang kat bawah hotel.
so lets lah.
quality time kami berdua.
jalan pegang tangan sesembang hal hal semasa gitu je lah.
selebihnya banyak menghayati keindahan je.
takyah menghayati sangat la normaya :-p
pastu letak tripod dan bergambau syok sendiri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ni kat bahagian luar hotel.
keluar ikut laluan swimming pool.
tapi ada timing timing nya pintu dibukak.
sebab ye la bahaya kan, taknak la orang jahat menyusup masuk.

tengah syok syok melepak, balik bilik tengok kak aida whatsapp gambar ni.
aiyokk ada orang skodeng hihi.
sib baik tengah elok je berdating, kot tetiba gaduh sorang lari balik bilik ke, mana nak sorok muka :-p

IMG-20140128-WA0001

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : nak ambik tour kat hotel pun boleh : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA : : hasil shoppingan saya di serikin. stokin & handsocks RM38. baju maamar RM20. baju cici RM15. kain pasang RM55. blouse RM30. Total RM158  : :

malam tu cam taktau nak dinner kat mana.
sama ada nak repeat kat topspot atau makan kat waterfront.
saya ajak encik z pi topspot sebab tetiba rasa cam eh nak try lobster lah!
kan kata seafood kat sini murah kannn.
so pegi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : air laici dan air tebu. RM3 each : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : lobster masak blackpepper. sedappp habaq hangg : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : butter prawn : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : umai ikan : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : oyster egg : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : midin belacan : :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : hah licin! : :

P1180729 : : umai order asing kat sini : :

cost pemakanan adalah seperti berikut.

Lobster RM37
Oyster egg RM16
Butter prawn RM21
Midin Belacan RM9
Umai Ikan RM10

so kurang lebih makan dalam RM100 la termasuk air.
murah hoii sebab ada lobster tu.
RM37 2 orang makan kenyang buntat lobster tu.
dan semua pun sedap aaaaa…

lepas makan ronda waterfront jap.
meriah gak la. ada orang dok buat persembahan tetepi jalan.
pastu orang lelepaks ambik angin.
kejap je pusing sebab kaki saya sakit sebab jalan banyak huhu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : gambau semua pun gelap gulita : :

patung kucing di tengah malam.
masih meriah orang dok snap gambau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

selamat malam kuching!
sweet dreams!

8 thoughts on “Lepak Dan Dinner

    • 😉
      nanti nak mintak awak sms balik semula alamat.
      yg hari tu dah hilang sebab saya tukar hp huhu…

  1. baru nak tanya sapa yg amik pic yg ke empat tuh. rupanya ada org skodeng hehehe..
    takpe skrg dah boleh guna monopod.. puas lah selfie…
    tapi perlu ker kan selfie byk2… oppsssss

    • ada plan gak nak beli monopod tu tapi tunggu pi travel jejauh la.
      yg dedekat ni kita letak atas batu je laaa hehe..

  2. arghhh!buat org rase teringin bebenau nak pi sarawak skrg ni tau kak maya nih..
    terliur tgk lobster n umai ikan..xpenah makan tp nampak mcm menarik! 😀

    *gaya pose2 berdua tu mcm ku penah lihat digambau kawen sapa ya..Ooo gambau kawen mat tek!kahkah.. 😛

    • lobster tu sah2 la sedap amat kannn..
      umai tu ok la tapi pedasss.

      hello takde cop mohor k.. so sesapa pun boleh tiru pose tu.
      so pls :-p

Comments are closed.