In House Learning Part III

esok pepagi sesiap nak sambung course.
hari ni sampai pukul 5 petang. satu hari suntuk.

Inhouse17 : : selfie dulu sebelum pegi hehe : :

DSC_0066

RSA in house 25 and 26 Oct 13 015 : : apa saja la normaya tahan senyum tu : :

Inhouse10 : : seksi lah awok normaya. insaf plisss : :

ada aktiviti yang dipanggil personality test.
nak tau kitorang ni kategori orang yang macam mana, so kena jawab beberapa soalan.
rasa korang pun mesti penah buat kot.
dari 4 kategori, saya masuk dalam kategori nurturer.
nurturer tu hapa?

Water

ye meh?
bila tengok nama nama lain saya rasa memang bersetuju la kot.
semua pun memang jenis baik, lemah lembut, jenis tolak ansur, jenis senang tolong orang, tak berkira, peramah dan eh pendek kata kategori yang menyenangkan lah.

ye ke saya dalam kategori nurturer?
berhati besar? empati? disenangi orang?
ntah la. kadang kadang saya ni pun taktau nak kata saya ni baik ke idok sebenarnya.
eh takpelah, tu nanti kalau rajin saya up kat entry lain lah. kalau rajin la.

aktiviti-aktiviti diteruskan lagi.
dengan berlainan ahli kumpulan.

DSC_0084

DSC_0128 : : aktiviti menyusun paku : :

DSC_0148 : : amboiii kemain panjang muncung awok normaya : :

: : kena tulis nama negara-negara di dunia ini : :

: : aktiviti membuat kiraan ukuran karpet : :

aktiviti dengar dan peka.
jadi sangkar dan anak burung. huru hara dibuatnya. hiks.

DSC_0186

DSC_0189

aktiviti kilang pengeluaran belon.
oleh sebab saya ketakutan tiup belon, jadi saya di bahagian kreativiti sahaja. tu pun jenuh nak ikat semua belon together gether.

DSC_0193 : : renyih sampai tak nampak mata : :

DSC_0218 : : amboihh senang hati berlunjur kaki yer normaya : :

Inhouse16 : : inilah dia mr teoh : :

acara penutup adalah recap semua yang dah dipelajari, pastu tengok gambar dan video.
kendian tu waktu salam salam tetiba semua cam buat bulatan besar.
semua orang pun happy. semoga lepas ni dapat mantopkan lagi tugas kat office, insya Allah.

20131026_163227