In House Learning Part II

aktiviti bersambung di malam hari.
ada masa dengar je fasilitator yang bernama teoh tu pot pet.
ada masa beraktiviti.
tapi kan walaupun teoh tu pot pet, tak bosan langsung.
kira tak sempat membosan la. dok pakat gelak je manjang.
teoh ni kelakar. walaupun ia cina tapi fasih cakap melayu.

RSA in house 25 and 26 Oct 13 008

DSC_0019

ni salah satu akviti. apa ke namanya tak ingat.
tapi cam semua orang kena tutup mata, cuma 2 orang je yang boleh bukak mata tapi yang lain taktau.
kena cari jalan dari hujung nak ke hujung.  lawak tapi penuh pengajaran.

: : normaya si buta : :

RSA in house 25 and 26 Oct 13 010 : : aktiviti menulis dengan tangan kiri. not bad gak saya tulis tangan kiri : :

Inhouse9 : : sempat lagi tu : :

apa yang best kalau attend course ni apa lagi, makan makan makan.
pagi petang siang malam makan je la kejenya ehe.

IMG-20131029-WA0013
: : with emli. ni la kawan mengadu nasib, ni gak la kawan bercakar : :

Screenshot_2013-11-04-15-29-49

Screenshot_2013-11-04-15-29-53

aktiviti malam tu santak ke pukul 11 malam gak lah.
terus balik bilik zzzz. takde nak melepak mengopi ke hapa.
zaman itu sudah berlalu. (H)

2 thoughts on “In House Learning Part II

Comments are closed.