In House Learning Part I

ni cerita tahun lepas. bulan 10 kot tak silap saya.
in house learning office saya. buat kat lanai kijang.
lambat update sebab ntah. malas?
saya up entry ni suka suka sharing sharing. hope takde la isu ke apa.

hari jumaat tengah hari dah pi lanai.
lunch apa semua. aktiviti start pukul 2.30 petang.
semorang wajib join. tak boleh tidak.
sebelum tu check in dulu sebab kena bermalam 1 hari kat sini.
saya macam biasa lah, pilih nak ber roommate dengan kakwan.

Inhouse2 : : kakwan tengah check in kan kami : :

Inhouse3 : : katil yang empuk : :

Inhouse4 : : ada tv dan meja/kerusi tulis : :

Inhouse5 : : tempat sangkut baju yang proper : :

rasanya ni kali ke 2 kot saya tidur lanai?
kali pertama lamaaaa dulu. masa join perarakan hari merdeka.

rasanya takde apa yang saya nak storykan sangat kot.
biasalah kalau pegi course, segala mala pun pasal motivasi diri.
korang pun bukan tak penah pegi course kan.

antara yang saya ingat lah, aktiviti ni tajuknya setiap insan bernilai. gitulah.
tapi more penekanan di tempat kerja.
kira kau pegawai ke, kerani ke, semua pun bernilai.

: : walaupun cuma 5 sen, tapi tetap bernilai : :

: : digabung gabung membentuk nilai tertentu : :

: : RM1.55 : :

ini namanya aktiviti human table.
boleh tahan cuak jugak buat aktiviti ni.
sebab kena bertahan kaki. dan kena bertahan badan.
macam saya kena tahan umi dari jatuh. kak gee plak kena tahan saya dari jatuh.
menggigil jugak la kepala lutut. tapi adalah fun 😀

 

6 thoughts on “In House Learning Part I

    • best gak la kalau mempergunakan segala fasilitas yang ada.
      swimming pool, gym, sauna, karaoke etc etc

Comments are closed.