Bukan Blogger

hari tu di roger saya ajak jumpa.
benarnya kitorang dok plan nak jumpa tapi tak jumpa jumpa.
saya la tu membusy timing tak de yang ngam.
kebetulan khamis office di tutup sebab cny, dia plak ada urusan kat kl, so sekali arung lah kitorang jumpa.

lunch kat the loaf sogo.
di suruh try air kopi kiub. dengar cam menarik, so lets try.
ketulan coklat tapi macam bentuk ais, susu dan air gula.

image
: : cube 60, cold RM12 : :

image
: : campur sekali jadi begini. sedappp. tapi tu la, saya ni sekarang kalau lepas minum kopi je mesti loya nak muntah. tsk : :

image
: : lasagna RM10 : :

memang ramalanku benar belaka.
sampai kat office, dalam setengah jam camtu, terus habis terbelahak muntah.
gabungan kopi dan lasagna memang lah mengundang padah untuk perut saya. huhu.

image
: : di & zahrah : :

image
: : manja dak zahrah ni 🙂 : :

di @ purpledi. kot la korang ada terperasan nama dia kat komen komen blog saya ni.
antara pengomen tegar gak la.
dia satu satunya reader blog yang saya kenal dan rapat. dan dia takde blog!
tu sebab kalau nak gossip ke hapa saya rasa selesa je sebab takde kebarangkalian dia nak maki saya balik sebab dia takde blog ahahha.

lepas makan ronda ronda jap dengan depa dalam uniqlo.
saya jumpa baju budak harga RM12.90.
menggila jap la saya ni. murah kot! saya sambar 3 helai.
dengan sehelai lagi harga RM7.90 je.
boleh la buat baju raya yaya. gamak sales sebab CNY kot?

image

bye di. nanti ada rezeki kita lepak gegossip lagi k?
😉

2 thoughts on “Bukan Blogger

  1. lor akak muntah ke? sian plak akak aku sorang ni
    lenkali sy akan suggest air yg bukan berunsurkan kopi la ye..

    x payah nak blog2 sgt..I jadi pembaca blog je udah le..hehe

    • tu la.. tak kena timing minum kopi kot huhu..
      aha jadi pembaca udah la yer. disamping kita bergossip gossipan ragam bloggers hiks..

Comments are closed.