BerBasil di Bangsar

hari khamis lepas saya dengan adik beradik tiri pi makan kat basil bangsar.
makan makan sempena birthday saya yang dah lepas tu la.
saya yang request nak makan kat basil. kemain berequest request.
korek korek entry lama masa makan kat basil dulu. pun dah setahun berlalu.
wujud lagi ke blog saya ni setahun akan datang? cuma Allah yang tahu.

image
: : menu : :

oleh sebab memasing macam mengenyang so decide nak order lite lite je.
lalu hidangan adalah seperti berikut :

image
: : watermelon juice : :

image
: : thai iced tea : :

image
: : water chestnut with coconutĀ  : :

image
: : mieng kam : :

image
: : mieng kam yang siap sedia untuk dingap : :

image
: : mango salad with dry shrimp : :

image
: : phad thai flat noodle : :

image
: : kami 3 sekawan : :

image
: : bil : :

saya dapat hadiah birthday buku yang bertajuk the juicing bar.
suka sangat!
lately ni saya memang selalu ngadu kat kaktin pasal nak try kaedah juicing ni untuk detox dan kurus.
so buku ni memang pembakar semangat kot.
nanti kalau kata jadi saya juicing juicing, saya share dengan korang ek.

image

thank you kaktin & payiet. for everything!
friends forever! muahss.. (L)

12 thoughts on “BerBasil di Bangsar

Comments are closed.