Yee Sanggg Yee Sangggg

semalam saya pegi lunch dengan mygirlfriends. plus my boss.
kami ber yee sang kat lanai sana.
saya pernah ber yee sang ni 2 tahun lepas.
fuhh sekejapan je dah 2 tahun berlalu ek? huhu..
image
: : yee sang sebelum digaul : :
image
: : dicampurbaur dengan benda benda ini jua : :
image
: : kitorang ambik salmon. medium size untuk 5 pax : :
image
: : pose dulu sebelum ber yee sang : :
image
: : dan lepas tu apa lagi, yee sangggg lorrr : :
image
: : berebut rebut memasing nak gaul : :
ni saya ada rakam video. tapi 7 saat je pun. kesian.
dah la tak reti nak rotate video nya.
percubaan pertama ni saya letak video direct kat blog.
selalu pun kan mesti saya upload kat youtube dulu kan.
pepandai la korang teleng kan kepala.
slow kan volume pc korang, sat g dengau suara saya paling petir.
eh bukan petir. suara itik.
kang satu floor dengau kang.
*jeling kakdill. motip jeling kakdill? :-p
image
: : licin boliau : :
last 2 years saya makan tu rasa macam tak berapa kena kat tekak.
kali ni cam sedaplah pula. menjilat jilat chopstick salmon itu.
2 tahun lepas harga RM35. tahun ni dah naik RM45.
mungkinkah lagi dua tahun akan jadi RM55? 🙁
image
: : tapi mana cukup makan yee sang je, up dengan sirloin steak, soursoup dan creme brulee : :
tq kak as sebab belanja!
happy CNY remember!
tahniah remember & naza sebab udah pregnant baby kedua.
happy for u!
(L)

10 thoughts on “Yee Sanggg Yee Sangggg

  1. sopan je korang gaul yee sang tu
    saya n geng opis biasanya besepah2 sbb kena tarik mende tu tinggi kan

  2. ohoiiii semalam ai pun beryee sang jugak kat Royal Selangor Club..
    ternyata yee sang tak menepati citarasa tekak ai.. hehe

    Mya.. nanti kita plan properly yer kalau nak pergi travel.. 😉

Comments are closed.