Wahai Pengomen Pengomen Tegar..

OK ni saya nak update pengomen tegar untuk bulan Disember 2013.
Maria & Lyn berkongsi tangga pertama nih.
takpe, dedua pun saya akan bagi hadiah.
korang nanti whatsapp alamat k?
yang lelain pun terima kasih banyak banyak.
sebab merajin rajin kan jari jemari tinggal jejak kat blog saya yang seadanya ni.
appreciate sangat.
ok untuk pengomen tegar tahunan 2013 pulak, ini listnya.
Top Commentators for 2013
yang ni macam saya bagitau hari tu, saya ingat nak buat gathering kecik kecik.
kita pi makan, lepak lepak.
nanti saya emaillah plan nya cemana k..
once again, terima kasih banyak banyak tau.
teruskan mengomen di tahun 2014 ini 🙂

10 thoughts on “Wahai Pengomen Pengomen Tegar..

    • tau takpe.
      takpe, boleh cuba lagi. selagi blog ni masih bernyawa, ayohh teruskan usaha anda mengomen.

  1. X perasan btul byk bg komen sbb online pkai phone n baca through imotiv so x nmpk bhgn list tu..bkn byk komen sbnarnya tp lbh pd byk tnya mcm2 soklankan Kak?hehehe

Comments are closed.