Random with Anak Anak

ok ni plak entry random sepanjang bersama anak dan anak anak saudara kat KL.
pun entry tak bermanfaat (macam la entry lain selama ni bermanfaat pun), cuma sekadar untuk kenang kenangan di masa depan.
pencarian barang sekolah yaya.
actually saya beli barang sekolah yaya merata rata.
mana yang ok, yang ada saiz saya sambar je.
IMG_20131228_141718 : : try kasut sekolah : :
pencarian beg sekolah yaya & caca kat aeon wangsa maju.
yaya kemain takmo dah beg tarik katanya.
nak beg yang ala kakak kakak.
ok suka hati awak lah nak.
tapi nanti ada cerita pasal beg sekolah dia ni. tunggu..
20140107-095817.jpg
20140107-095827.jpg
IMG_20131227_141119 : : beg sekolah idaman caca : :
IMG-20131227-WA0026 : : ni ha beg yaya nak : :
photo
: : try anak tudung : :
lunch kat nasi ayam tat.
terpaksaaaa bangat ni makan kat sini sebab restoran kopitam mr tan tutup plak.
yer saya dah blacklist nasi ayam tat ni.
kenapa? ada laaa kes nya.
memang mintak maki betoi.
ah takyah citer lah, buat sakit hati je. :-[
IMG-20131227-WA0001
pegi carrefour sebab saya nak cari karpet.
yer iolls dah ada karpet baru menggantikan tikar lama tu.
tiheeeee sukerrr..
harga RM480. taktau la murah ke mahal.
ala karpet bulu bulu tu.
ada ke karpet tak berbulu???
IMG-20131227-WA0002
IMG-20131227-WA0003 : : yang mana satu idaman hati? : :
IMG-20131227-WA0009 : : lepas beli karpet lepak ali maju pekena maggie goreng : :
ni hari lain. tapi pun kat ali maju jugak.
minum petang dengan kaklong sekeluarga.
yer selain aeon wangsa maju, ali maju juga menjadi tempat pilihan kami sekeluarga.
IMG-20131230-WA0006 : : geram tengok cici renyih : :
IMG-20131230-WA0008 : : aisy yang hobinya tido tido dan mentidoooo : :
bawak bebudak pegi petrosains klcc, beli kan depa sorang satu set mould ni.
leka kemain.
lupa plak nak snap gambar dah siap.
tapi cantik la. saya penah tengok kat blog erin dulu, tu yang cam menarik gak beli untuk bebudak ni.
20140107-095718.jpg
20140107-095437.jpg
20140107-095512.jpg
ni masa makan dengan kaklong sefamily kat aeon wangsa maju.
suka nau kamu yer normaya pegi aeon wangsa maju.
aterrr itu yang paling dekat, sekentut dah sampai.
so tuju situ je la senang.
20140107-095802.jpg
20140107-095753.jpg
20140107-095743.jpglast but not least, berkenan nau yaya dengan dress ni.
buat muka sedih. takde la dia merayu nak ke hapa, tapi being mak mak, kesian la pulak.
yer laa mommy awak belikannn.
sok besau tak sayang mommy tak tau lerr..
20140107-095839.jpgP/S : ayat huru hara. gambar pun huru hara. gambar ada yang watermark, ada yang tidak. gambar sekejap besau sekejap kecik.
inilah bahana upload dari merata rata sumber. nasib la haihh sana. janji berupdate iyer?

8 thoughts on “Random with Anak Anak

Comments are closed.