Petrosains Part I

masa cuti sekolah hari tu yaya request nak pegi petrosains.
amboii kelas budak budak sekarang nak pi mana main request request je kan.
mandangkan petrosains tu pun sekentut je dari rumah saya, dan harga tiket pun berpatutan, ok la jom zass di hari krismas.
hangkut caca sekali.
sehari sebelum roger roger kaktin kot dia interested nak join together gether.
dia interested, so lets lah pegi.
jumpa terus kat klcc sana.
gambar adalah melambak.
dari kamera saya, dari kamera kaktin dan dari ipad.
terjuling bijik mata dan arrange molek molek.
makanya saya upload je lah secara berteraburan. siap ada 3 part lagi.
takde apa nak citer sangat kot. tengok gambau je lah.
korang pun tau kot petrosains ni tempat apa kan.
taktau kalu, pi lah kat website PETROSAINS ni ha. baca sendiri.
PC250137 : : caca & yaya yang ketakutan bila lalu dalam gelap : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : :  harimau dan bayang-bayang : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : apa aje lah saya dengan kaktin dok gelakkan tu : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : aktiviti air bertukar warna. kagum kagum : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PC250168 : : mewarna. sukalah yaya. favourite dia kaler mengaler ni : :
379709_10152188281495432_246932941_n : : tenaga kedua lebih kuat dari tenaga pertama. aktiviti ini membuktikannya : :
pastu masuk dalam benda alah ni sebab nak merasa hurricane.
sampai terbang mengerbang tudung dibuatnya.
1518214_10152188280525432_20587461_n
555288_10152188281220432_829923177_n : :  saya masuk dengan kaktin & fatihah  : :
1525394_10152188281080432_432606832_n
1507068_10152188280770432_2002477068_n : : encik z masuk dengan yaya & caca : :
994411_10152188286955432_218793752_n : : nak pegi mana ramai ramai tu anak anak? : :
995276_10152188287125432_244232960_n : : ooo nak main gelongsor. k : :
pastu main permainan mengawal minda.
siapa yang lebih fokus, bola tu akan bergolek ke arah orang tu.
saya menggagal. kaktin yang menang. nampak nau saya ni tak penah fokus.
melilau je pemikiran tu ke sana ke mari.
486702_10152188286705432_562890072_n
1497696_10152188286880432_898057666_n : : pastu yaya vs najihah. najihah menang. mewarisi kefokusan ibu nya : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : kau nak pegi mana plak tu bang? : :
IMG_2422 :: ooo nak lalu kat benda alah berjaring ni yer. k : :
1497508_10152188284035432_1617203664_n : : peel anak-anak : :
ok sat g nanti saya sambung lagi jaja gambau.
salah satu kepeningan nak update bila pegi tempat tempat ceni, gambau melambak.
melambak satu, kat source sana sini tu yang pening nak organize.
tapi nak gak update. acaner tu?

8 thoughts on “Petrosains Part I

  1. bagus bwk budak2 gi tempat camni
    boring gak kalau asyik g playground & shopping complex je ye dak

  2. mmg berterabur.
    tapi sokayyyy dari org tu tak berupdate2….*jeling diri sendiri sampai juling

Comments are closed.