OK

PicsArt_1388899119160 PicsArt_1388899723217
pepanjang aku taip mengadu domba kau reply OK je bang?
sadis…
saya up kat instagram, rupanya ramai gak senasib dengan saya eh?
nampaknya ku tidak keseorangan di dunia yang fana ini.
tapi biasa pun memang kebanyakan lelaki dan suami suami di malaysia ni memang ceni ek?
kadang ada yang jawab ‘K’ je.
ada plak yang tak jawab langsung. lagi sadiss..
tapi dah nama laki memasing.
dah tau peel cemana kan, so takyah nak sentap sangat la kot.
terima seadanya. kita kahwin pun bukan kena paksa kan???
semua pun cinta ya kan ya kan?

40 thoughts on “OK

  1. sama dgn la ngan yanin pun
    lumrah lelaki kot..bercakap apa yg perlu je
    dia jwb ‘K or OK’ pun agaknya dia rasa dh cukup bagus..sbb at least dia response..dan dia take note dan ringkasnya dia bg feedback kt kita..gituuu
    kekdg penat aku borak ngan dia mcm karangan 2 pages..dia paling panjang pun jawab ‘oooo….ok’…pasghah…:P

  2. laki aku langsung tak jawab. tak tahu dia baca ke tak ke. pastu aku bagi lagi 1 mesej membebel dia jawab OK. tak tahu jawapan OK utk msg mula2 or msg membebel

  3. Hahahaha..lawak laa..
    Saya pon nak cite gak la..ekeke..
    suami saya nasib reti reply berpatah2 perkataan..sbb dia tau kalo dia balas gitu2 jer nti bini dia sentapppss!!

Comments are closed.