Makan Petang & Dinner

on the way gerak balik bilik memang ada lah stop kekejap nak bergambau lagi.
yaya pun dah tau dah peel omaknya ni ha. so memang dia layan je takde bangkangan ke hapa.
PC300248 : : aliran air panas bertingkat : :
dah tau sini memang area air panas, so ibu ibu sila lah awasi anak anda.
lebih lebih lagi anak yang hyperaktif ya.
kot nanti anak jatuh dalam kolam, jangan nak salahkan pihak management pula.
PC300249 : : tempat ini dirasmikan pada tahun 2005 : :
PC300250 : : suhu 100C. takyah terfikir nak cuit cuit pun air nya ya : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
saya naik bilik ambik bekalan nasi yang saya tapaukan dari rumah.
tadi pun lunch pukul 11 pagi camtu kan. menjelang pukul 6 petang harus lah melapau.
berselera ha yaya makan walaupun sekadar nasi putih, sayur campur dengan ikan masin je pun.
PC300252
PC300253 : : sambil menyedut udara segar menghijau : :
malam tu cam memalas nak keluar. lepak lepak bilik je.
tapi takut yaya melapar, so saya call room service.
order kuey teow goreng. RM13. ok la sedap gak kuey teow nya.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
tapi presentation idok ler dalam pinggan cecantik ke hapa.
terus letak dalam bekas ceni je. senang lepas tu boleh campak buang.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : ni makan ke berangan ni yasmin? : :
pukul 10 malam tarik selimut dan zzzz..
selamat malam trap!

8 thoughts on “Makan Petang & Dinner

    • takde la jauh sangat, ada gak la gerai2 orang kampung kat luar nun tapi cam malas kot nak keluar huhu

Comments are closed.