Ikan Bakar Bellamy

last 2 weeks kot, kak noni manager paling baik kat department saya ni belanja makan kat bellamy.
tapi takde la belanja satau department.
kitorang yang dibelanjain ni ajk kelab department saya ni ha.
kak noni sebagai presiden baik hati belanja kitorang semua sempena pembubaran kelab.
lepas ni muka muka baru la pulak.
saya dah 2 penggal ni berjawatan. memula dulu setiausaha.
pastu ajk sosial. sosial lah sangatkan.
kerja kerja kelab ni semua pun sukarela, so haruslah kadang kadang ada yang tak terjangkau jugak nak dibuat.
tapi bila kita ikhlas, insya Allah semua pun dibuat dengan gembira kan..
image
: : saya ambik ikan terubuk. banyak tulang tapi sedap! : :
image
: : lepas kenyang makan meh pose dulu seround : :
image
: : pose gwiyomi la kononnya : :
image
: : abang mdnoor dan syafiq yang takde dalam gambar reramai sebab pi merokok : :
sebagai membalas jasa baik kak noni, kitorang reramai chip in duit pi beli sepasang kain untuk kak noni.
tq for the advice & guidance kak noni! love u! muahss..

10 thoughts on “Ikan Bakar Bellamy

Comments are closed.