Harith Zafran

image
: : ootd gemuk namanya. blouse dan skirt dari fasdira collections. korang search je kat facebook : :
ni nak pegi majlis aqiqah dan cukur jambul muhammad harith zafran.
anaknya si nain & norm, officemate saya.
lokasi kejadian di kepong sana.
sampai sampai je, salam tuan rumah, terus cari makan.
lapau kot, dah masuk tengah hari kan. tak breakfast apa.
image
image
: : aaaaa sedap! : :
image
: : ada cendol dan tapai kesukaanku jua : :
image
: : olololo omey omey : :
nampak kaktin dengan june. so apa lagi kasik pose maut seround.
kitorang ada grup whatsapp tau. grup kitorang diberi nama grup AAR.
kalau korang terror sila lah teka. hikss.
image23bbf0567b9c11e3a68912638b117429_8

: : amboiii gediknya posing gini. nak je ku azan kat telinga sensorang bagi sedar diri :-[ : :

image
: : bersama norm, si tuan rumah : :
masuk dalam nak tengok baby, tapi baby tengah beradu.
so snap gambar buai je lah.
actually baby tu cam tak berapa sihat sebenarnya.
so better takyah ganggu. cepat sihat baby 🙂
image : : buaian warna hijau yang cantik. nain kata dia buat sendiri. ye ke norm? : :
image
: : nain husband norm, fahmi husband june dan encik z husbandnya ostajah normaya : :
image
: : keluarga bahagia : :
tq nain & norm for the invitation.
semoga baby harith cepat sihat ya..
sebelum balik tu nampak ada gula gula lollipop banyak kat tepi, saya pun ambik la seketul.
terus feel feel kekanak ribena. takpayah nak ribena sangat la normaya.
dah 35 tawon pon. bebawak la bertobat. hokhokhok…
image
doorgift pun ada bebear ni. sekali lagi feel feel kekanak ribena.
tapi bila nampak surah yassin kat sebelah terus insaf.
*jilat lollipop dalam keinsafan

14 thoughts on “Harith Zafran

  1. sesuka hati kita jer kannn pose2 dpn tu..hahahaha..remaja purba sgtttt..

    ya..yaa..group AAR..sessuwaiiii kannn!tp kita ada group kedua MT’s..kikiki..
    *teringat lagu Alda Risma..erkkkk!

    • jangan sesiapa berani left dari grup AAR dan MT.
      kalau left, awasss.. lagu menanti kekasih akan menghantuimu sepanjang zaman

  2. comeynyerlahaih baby nain tu.
    mcm apak eh.
    kecik ati omak eh…ada gok iras2 husna n omak eh. heeee

    MT jua boleh dijadikan *teeeeeeeettttttttttt

Comments are closed.