Felda Residence Hot Springs Perak

ini percutian last kopek hujung tahun 2013.
sebelum hantar yaya balik taiping untuk meneruskan pelajaran ke tahun 4, saya bawak dia pi felda residence hot springs yang letaknya di sungkai perak sana.
gerak dari jasmine kul 11.30 pagi camtu.
tu pun lepas brunch. memula pikir cam nak lunch kat sana je, tapi pong pang pong pang geraknya pun dah lambat.
saya cakap moh je la brunch terus. since perut pun dah lapau.
20140114-222749.jpg
: : nasi putih, sayur kobis goreng, telur dadar & ikan masin goreng: :
dalam 2 jam perjalanan, sampai lah kami ke destinasi.
dari jalan besar tu agak menjauh ke dalam, lalu kawasan hutan dan rumah orang kampung.
PC300182 : : pose kat signboard dulu sebelum check in : :
check in sekejapan je pun, dapat kunci terus masuk bilik.
elok masuk bilik, hujan turun. so lepak lepak je lah dulu dalam bilik.
PC300184 : : katil yang hempok : :
PC300185 : : kerusi yang hempok jua. tersentil bantal busuk yaya di situ : :
PC300186 : : view dari tingkap bilik : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : air mineral disediakan, ada kopi teh instant, ada mini fridge dan ada jua iron + iron board : :
PC300190 : : toilet jua memuaskan. ada bath tub : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : shampoo & shower gel yang tidak mengeraskan rambut : :
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : meja tulis + tv : :
PC300192 : : boleh masak dan bancuh air di sini : :
PC300193 : : ample parking : :
hujan reda, saya turun pi kat kereta ambik barang tertinggal.
so snap gambar bilik dari bawah.
kitorang dapat bilik tingkat atas.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
saya bayar RM280 untuk bilik ni.
termasuk breakfast untuk 3 orang.
plus dapat 3 tiket untuk masuk dalam hot springs.
PC300200
OLYMPUS DIGITAL CAMERA         : : ada 8 bilik setiap satu laluan : :
senang buat duit saya ni ha. semua pun main taip caption je miahahahha.
tapi memang takde apa nak cerita sangat pon kot.
korang kalau berminat nak stay kat felda residence, boleh gi website depa.
memacam info ada kat sinun. http://www.feldatravel.com.my/index.php

8 thoughts on “Felda Residence Hot Springs Perak

    • kaya la sangat kannnn hehehehe..
      sebenaqnya mek dah pemalas piang ni.
      entry singapore pun tak up2 lagi acanerrr

Comments are closed.