Artis

lepas dating dengan masy, encik z ambik kat klcc, terus pi medan mara.
nak ukur baju sempena ada event kat office ni nanti ha.
lepas ukur baju, sementara tunggu encik z solat saya jenjalan lah dalam busana mall.
terus cam teringat eh nak pegi kedai azza elite lah.
so cari punya cari jumpa.
takde orang pun dalam kedai dia. dia pun sensorang je.
saya bagi salam pastu terus belek belek barang dalam kedai dia.
memang target utamanya nak beli bedak sejuk ACP.
elok saya nak gerak ada rombongan sampai.
saya pun mintak diri ah. tapi harus bergambar dulu ehe.
korang yang follow instagram azza elite mesti tau azza memang akan snap gambar customer dia pastu upload kat instagram.
bagus kan. cam appreciate customer gitu.
IMG_20140104_161029
kat lobi tengok cam ada press conference apa ntah.
ada la sorang lelaki dok tengah sengih sengih melayan peminat.
saya pun usha la tepi tu. tulis team fatah amin.
siapakah fatah amin???
encik z kata tu kan yang berlakon playboy itu suami aku tu?
yang gatal tu?
terus saya cam oooo yer la. nampak hensem plak kat luar.
encik z pandang saya atas bawah.
bang, tolong snap gambar bang?
lagi sekali encik z pandang saya atas bawah, tanpa berkata apa terus dia blah.
kuang asam boi betoi. malas nak layan saya lettewww..
IMG_20140104_161313 : : gigih adik ni selfie dengan fatah : :
IMG_20140104_161329 : : adik 2 orang kiri kanan jangan saman akak, akak nak snap gambau fatah je sebenaunya : :
malam tu tengok azza dah up gambar saya kat instagram.
euwww malu nyerr.. tapi sukerr hehehehe..
saya pun komen lah di situ.
azza1
azza : : wajib lah re post : :
2519e888769f11e3a9e312782a6054db_8 : : inilah bedak azza cold powder yang saya beli. yer bedak sejuk : :
pastu terjebak beli sehelai blouse muslimah kain cotton yang selesa angat.
ain suh ootd. ok nanti bila kak pakai blouse tu kak ootd yer.
tapi kalau pakai bedak sejuk tu takkan nak ootd plak? motippp la sangat kannnn..
kedai azza elite ni letaknya di tingkat 4 busana mall.
korang follow je instagram ia @azzaelite

16 thoughts on “Artis

    • rahim sepahtu? agak agak rahim sepahtu dengan encik z sapa lagi hensem?
      kalau rahim sepahtu lagi hensem, oooo gitu rupanya kategori hensem yer?

    • akak pun kenal sebab tertengok drama playboy itu suami aku tu la..
      baru beberapa hari pakai, so far ok la.. kulit akak kering, bila pakai tu nampak kurang dah la keringnya

Comments are closed.