Wedding Situ Sana Sini

menjelang bulan 12 ni banyak la yer wedding sana sini.
being me, saya ok je pegi wedding ni, takde la cam taknak pegi or malas ke hapa.
kalau dedekat dan takde aral melintang membujur lalu saya selalu pun mesti akan cuba untuk hadir.
alhamdulillah dapat suami yang pun cam ok ok jer.
hari sabtu ada 2 wedding.
satu anak kepada officemate saya, abang halil.
kat kampung malaysia tambahan sana.
so pegi.
pegi awal tak sempat nak tunggu nengok pengantin.
so bergambar je la berlatarbelakangkan pelaminan.
20131207-204216.jpg
kendian terus zass ke bangi.
rumah manager kat office saya ni ha, kak noni.
manager paling baik penah saya jumpa.
mommy, mesti kawan mommy ni kaya kan? besar nya rumah dia.
makanan pun banyak. ada kambing. kambing mahal kan mommy?
oleh sebab perut masih mengenyang, maka makan lite lite sajork.
ratah kambing dan sos black pepper.
pastu cendol, teh tarik, kelapa jelly dan tapai jua.
20131207-204618.jpg
20131207-204626.jpg
lepak sekejapan, nampak la pengantin kat dalam tengah bergambar.
tapi cam tak sempat plak nak snap gambar. takpelah.
lagipun anak kepada kawan kan, takde la ralat.
kalau kawan sendiri, harus saya redah gak masuk dalam he he.
20131207-204244.jpg
: : salam peluk cium dulu sebelum balik : :
20131207-204253.jpg
: : tahniah kak noni sambut menantu sulung : :
20131207-204308.jpg
: : ucapan untuk pengantin : :
20131207-204316.jpg
: : sempat bergambar kat photobooth. yaya plak sempat ambik coklat gegula bagai dari candy buffet : :
20131207-204341.jpg
: : dah yok pulang : :
selamat pengantin baru! 🙂
OOTD : jubah saya dari butik kat wangsa walk, tudung dari asteriskboutique dan shawl dari AEON AU2.

8 thoughts on “Wedding Situ Sana Sini

    • kan.. boleh tau muka kaya, tapi very down to earth.

      yang tak berapa nak kaya tapi feel feel kaya, sadis kot.. tsk..

Comments are closed.