Waterpark i-City Shah Alam

oleh sebab sampai awal so mendapatlah bertunggu tangga nunggu kaunter tiket bukak.
dalam setengah jam gak la nunggu.
IMG_1706
akak depan saya ni dari johor.
beli tiket untuk ramai orang. dalam 80 orang camtu.
dia kata dia beli guna online kat website i city tu la.
dapat harga dalam RM35 camtu sorang.
saya cakap la saya beli untuk 13 orang, dapat RM27 je untuk dewasa, RM21 untuk kanak-kanak.
so kat sini saya nak bagi advice pada kekorang yang nak pegi i city ramai-ramai, jangan beli kat website.
korang contact personally person in charge, email depa.
nanti boleh dapat harga korporat/special.
kira boleh kawtim kawtim gitu lah.
kalau nak email address person yang in charge, korang boleh contact saya k?
IMG_1711
elok nak masuk dalam, umi call.
dia dah sampai depan i city dah tapi tetiba dapat call emergency dari family dia.
so terpaksalah dia tarik diri dari event ni.
tinggal la saya dengan family abang mdnoor je.
IMG_1730 : : hah siap print nama company lagi hah :
20131123_102035 : : tukar baju berlangsirkan towel. sebab maleh nak pi toilet : :
20131123_102202 : : bergambar dulu sebelum terjun ke dalam air : :
waterpark ni nak kata besau nau pun takde la.
nak kata kecik sangat pun, besau la jugak.
kira bahagian permainan dia ada dalam 5 bahagian gitu je lah.
tapi bebudak enjoy je pun.
20131123_103725 : : hah nampak tak yaya tu kemain splash splash gelongsor : :
20131123_103737 : : swimming suit baru mama beli kan untuk swimming class ia : :
20131123_103819 : : swimming suit caca sopan : :
20131123_103852 : : ayah cam biasa, rajin melayan : :
20131123_103959 : : dah jom pindah kolam, kata ayah : :
20131123_104142 : : macam tak ramai orang yang mandi kat kolam ni, so boleh la bermaharajalela : :
20131123_104440 : : macam kolam jakuzi gitu : :
IMG_1723 : : pastu 2 beranak main benda alah ni : :
IMG_1725 : : suka la yaya. naik sampai 2 kali : :
20131123_105301 : : caca takut takmo naik, so pose pose je la dengan mommy kat bawah : :
20131123_110711 : : pastu main pelampung ni pusing keliling kolam : :
20131123_110718 : : huru hara nak turun : :
20131123_110812 : : saya snap gambar je lah. harus toksey nak mandi : :
depa mandi tak sampai 2 jam setengah pun.
letih dan lapau.
so mandi siap siap nak gerak.
20131123_124715 : : comel dedua pakai seluar pendek : :
20131123_130315 : : depan entrance waterpark : :
20131123_130339 : : cuaca panas nyit nyit masa ni, tu caca tak boleh nak bukak mata pun : :
20131123_130934 : : tshirt doaremon yaya tu saya beli kat laos. baru sempat pakai ha : :
IMG_1734 : : lunch kat old town whitecoffee : :
ingat nak masuk snowalk, tapi tengok depa dua pakai seluar pendek, dah cemana romannya plak.
walaupun depa bagi jaket & boot, tapi cam tak sesuai lah pulak kan.
takpe, lain tahun kita datang kita masuk snowalk ni k anak-anak?

9 thoughts on “Waterpark i-City Shah Alam

    • aah i pegi weekend. takde la ramai sgt org pun.
      boleh je bermandi manda secara jitu.
      haa u kalau nak pegi ramai better contact person in charge terus.
      kalau cam nak ambik pakej yg konon2 utk family day pun boleh.
      nanti i forward kat email u k

  1. kawan along dah terkena masuk snow world, semua pun charge..4 beranak beratus jugak abih untuk jacket, sarung tangan, kasut boot, topi ke apa ntah lagi…

  2. Assalamulaikum….maaf yer…boleh tak sy nk no contact person in charge tuh???? sbb isnin depan nk gi waterpark i-city with family….sbb tiket kat on9 RM28….klu beli kat sana mst mahal kan….

    • waalaikumsalam.. maaf sangat2 saya baru bukak blog ni.
      email address contact person tu ada kat office la. saya cuti. maaf ya

Comments are closed.