Blog Maya Dot Com

Selamat Pengantin Baru Wani & Hazim

semalam saya attend wedding wani.
rasanya ramai kot kenal wani, antara blogger yang famous di alam pembloggingan.
kejadian berlaku di maritime putrajaya sana.
memula dapat invitation tu harus saya cam alamak segannya nak pegi huhu.
saya kenal wani sebab terjumpa kat 3,4 event.
pastu friend friend dekat facebook.
saya tau dia ingat saya, tapi saya ni je yang rasa kerdil dan penyegan.
siapalah saya, begitu fikirku.
tapi encik z kata dah orang jemput kan, tak baik kalau tak datang tanpa alasan yang kukuh.
so saya pun cam aah kan. pegi je lah. duduk, makan.
kalau dapat peluang jumpa wani, salam dan ucap tahniah je lah.
tolak tepi la segan megan ni semua he he.
sampai kat sana pukul 1.15 tengah hari.
elok nak cari seat tetiba nampak AG abu & kak shida.
rupanya depa sejiran dengan parents wani. kekdahnya kan.
so duduk la setable makan borak segala apa.
eh sebelum tu pi bergambar dulu kat photobooth.
pastu tulis ucapan kat buku tetamu.
shazim
20131216-071010.jpg
20131216-071021.jpg
: : menikmati makanan dengan panorama tasik yang indah : :
lepak makan sampai pukul 2.30 petang camtu gak la.
niat tu memang nak tunggu pengantin, tapi sebab macam dah lama sangat lepak, rasa segan lah pulok.
yer saya memang jenis segan nak lepak rumah orang kahwin lelama.
cam hello.. orang lain pun nak duduk makan gak, begitu.
so takpelah, takde rezeki nak jumpa wani.
20131216-071030.jpg
: : pelaminan : :
20131216-071043.jpg
: : tak dapat bergambar dengan pengantin sebenar, dengan banner pun bolehh : :
20131216-071050.jpg
: : OOTD blouse dari butik syuhada kasih abadi, skirt dari kedai kat area rumah kaktin, tudung dari karnival jom heboh : :
20131216-071057.jpg
: : doorgift : :
20131216-071214.jpg
: : saya share kan gambar dari instagram iza, kakak wani. yang pun blogger famous jua : :
selamat pengantin baru wani & hazim!
cinta sampai syurga ya!

    8 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Wani & Hazim

      1. Mya Post author

        i pun silent reader gak sebenarnya cuma sebab ada terjumpa kat event kan, tu yang kenal2 jugak tu