Rose Hair Perfume

percaya atau tak, saya dah 1 tahun 7 bulan tak gunting rambut.
so korang pun boleh agak dalam masa 1 tahun 7 bulan ni dah berapa panjang rambut saya.
walhal saya penah bagitau lepas bertudung ni saya selesa berambut pendek je.
hari tu webcam dengan ernie, dia pun tanjat tengok rambut saya dah panjang.
yang sebenonya saya pemalas lipas nak cari saloon muslimah.
takkan nak gunting rambut kat saloon biasa yang open tu pulok.
tu yang sampai dekat 2 tahun tak bergunting rambut.
bila rambut panjang dan bertudung ni, macam macam lah penyakit yang nak kena hadap.
antaranya ialah sokmo la rambut gugur.
sampai kengkadang tu cam ketakutan jua saya dibuatnya.
sampailah bebaru ni saya diperkenalkan dengan produk rambut yang bertajuk rose hair perfume.
20131212-155247.jpg
cara nak guna produk ni senang sajork.
lepas mandi, rambut basah basah tu, ambik sedikit dan ratakan ke seluruh rambut.
selesai.
bau wangiiiii jer pastu.
lepas seminggu penggunaan saya dah boleh rasa rambut dah kurang gugur dah.
khasiat lain rose hair perfume ni ialah :-
-membantu menyihatkan rambut
-membantu mewangikan rambut
-membantu mengelakkan rambut rapuh
-membantu mengatasi rambut gugur
-membantu menyokong pertumbuhan rambut
so korang yang bernasib macam saya ni ha, yang rambut panjang dan bertudung, jom try guna rose hair perfume.
harga mampu milik punya lah.
20131212-162019.jpg
boleh pegi usha lebih lanjut tentang produk rose hair perfume ni kat www.facebook.com/produkrambuofficial
nak order kalu, boleh terus inbox kat SINI

atau boleh jugak sms terus. taip HP6 dan hantar ke 013-2662769

6 thoughts on “Rose Hair Perfume

Comments are closed.