Lagi di Wax Museum

ok sambung part 2 di wax museum.
takde apa la kot sangat nak taip ceritanya hah.
tengok je la gambar yang saya upload ni.
agak tak paham, tanya.
tapi apa pun yang nak ditanya yer dok?
haaa komen la kalau kot ada patung yang saya taktau namanya, korang tinggallah kat kotak komen tu.
nanti saya edit k?
IMG_1777 : : jet li : :
IMG_1778 : : chow yun fat: :
pastu masuk kat seksyen artis artis korea jepun segala.
haruslah sorang pun saya tak kenal.
plak tu depa takde letak label nama ke hapa.
pepandai la ko teka sendiri. begitu.
IMG_1781 : : tengok sekali ok. tengok dua kali macam keseremmmmmman piula : :
IMG_1782 : : kemain suka yaya kat patung ni. lawa katanya : :
IMG_1783 : : hamboi hamboi hamboi ko bang : :
IMG_1784 : : ada patung nampak real, ada yang hazabb : :
IMG_1785 : : salah satu corner yang takde kena mengena dengan patung patungan : :
IMG_1793 : : rain. edited : lee dong gun. tq yietttt!! : :
IMG_1794 : : hi jack. u jump i jump. i rampas u dari rose, can ah? : :
IMG_1796 : : julia roberts versi tua kerepot gamaknya. tak sama pun? : :
20131123_141929 : : ni katanya britney spears? agak agak la derrr.. tak sama kot? cam buruk jew? kelihatan abang john sedang menunggu saya kat belakang. kejap bang, aku datang bang. : :
IMG_1798 : : abang john travolta sihat? : :
tetiba ke seksyen lain pula.
seksyen skodeng orang masuk toilet.
keji kot perangai. ohok.
IMG_1799 : : wupsss : :
IMG_1800 : : euww euww : :
IMG_1805 : : apa ke nama minah ni tah : :
IMG_1807 : : lionel messi : :
IMG_1808 : : ni wozniacki kan? ke salah? : :
IMG_1817 : : dato lee chong wei : :
IMG_1819 : : tigerwood : :
IMG_1818 : : michael jordan : :
20131123_144244 : : mohd ali : :
20131123_144329 : : michael schumacher : :
korang kalau ada nama nama patung kat atas tu salah sila lah bagitau yer.
sambung lagi nanti part 3 hu hu hu…

4 thoughts on “Lagi di Wax Museum

Comments are closed.