Glow n grow with Genius Aulad

rasa macam baru je kaklong lahirkan caca.
tetengok haihhh dah konvokesyen tadika dah dia.
24 november hari tu saya pegi majlis little ihtifal day si caca.
dia tadika kat genius aulad seri kembangan sana.
majlis berlangsung kat TM Convention Centre bangsar.
malam tu caca tidur kat rumah saya sebab sehari sebelum tu kitorang pi jenjalan kat i city shah alam.
so tengah hari tu saya la siap siapkan dia.
pakai jubah, tudung, mekap lite lite.
sian dia kaklong kan tengah pantang kat taiping.
so saya, encik z dengan yaya datang la bagi support gitu.
20131126-211647.jpg
: : sorang 6 tahun, sorang 9 tahun. tapi dah lebih kurang sebaya je : :
20131126-211700.jpg
: : ololo omey sangat dah graduate nih : :
majlis start pukul 2 petang camtu lah.
sib baik ga seri kembangan antara yang terawal dipanggil, so takde la cam nervous sangat nak menunggu.
mak apak cam biasalah berasak asak ke depan nak snap gambar anak memasing.
saya snap mana mampu je.
yaya ada rakam video tapi dalam tab si caca, tak sempat saya nak copy.
20131126-211725.jpg
20131126-212250.jpg
diselang seli dengan persembahan dari student 5 & 6 tahun.
caca masuk choir speaking gitu lah.
ada saya rakam kat keek. nah tengok.
Dec 7, 2013 | Konvokesyen Caca @ Genius Aulad by normaya11 on Keek.com

 

20131126-211809.jpg
20131126-211820.jpg
ada la gak persembahan persembahan lain.
tapi towards the end tu saya tengok cam bebudak pun dah huru hara sikit. ngantuk kot.
mungkin sebab genius aulad kan, so performance harus islamic gitu.
takde menari seksi goyang inul ke hapa.
semua pun tentang islam.
20131126-211920.jpg
: : persembahan akhir dari semua student : :
dah habis semua moh la bergambar sekeping 2 kat luar.
caca muka memasam je. suh senyum pun takmo.
walhal biasa dia la ratu renyih. saya saspek sebab dia tak sihat kot.
malam sebelum tu panas badan dia, batuk, merengek nangis huhu.
20131126-211946.jpg
20131126-211957.jpg
20131126-212007.jpg: : tahniah sayang dah menamatkan pengajian di genius aulad. tahun depan dah darjah 1 dah : :
20131126-212015.jpg
: : apa ajer encik z propa kan abang long tu : :
20131126-212022.jpg
: : ooo tengah bincang nak pegi makan kat mana : :
20131126-212035.jpg
: : tudung dah cabut : :
20131126-212053.jpg
: : dan muka masih masam : :
20131126-212100.jpg
: : ada pun gambar dengan ayah ha. gambar dengan babahnya takde plak dalam ipad saya ni ha : :
lagi 4 tahun turn cici plak.
lagi 6 tahun turn aisy plak.
lagi 8 tahun umur mommy pun dah 42 #tibatiba

10 thoughts on “Glow n grow with Genius Aulad

  1. Comey sggh caca. Eh kak, yaya mmg jenis petite kah. Siyes memula bc blog mu ku ingatkan macam yaya baru 5 thn camtu. Masa tu dia dah darjah 1 pun. Sama waheeda. Tp nmpk dia kecikkkk ja.

    • tu la, nak ikut kak & ex, kami dedua pun cam badan besaq ja kot.
      kak pun tak paham napa yaya kecik jadiknya.
      tapi sila jangan speku. dia tetap anakku dan ex, bukan dengan jantan lain ya #matiklaaa

Comments are closed.