Ex MyClear di Wong Solo

aktiviti makan-makan bersama girlfriends lagi.
tapi kali ni special sikit sebab kak shida & kak ejan pun join sekaki.
sepetak suara nak makan kat wong solo ampang.
saya & remember drive sebab ramai kan.
kang semua nak sumbat satu kereta mana muatnya.
kitorang ambik set Jakarta RM155 untuk 10 orang makan.
dalam set tu ada ayam penyet, empal sapi, sayur kangkung, sayur terung, sotong goreng tepung, sambal ikan bilis goreng.
saya up sayur asam RM6.50.
20131126-212929.jpg
: : air kelapa muda RM5.50 : :
20131126-212946.jpg
20131126-213002.jpg
20131126-213025.jpg
: : naza, kak ejan, hasin, remember, kak shida, mya : :
kami yang pernah berkerjaya di satu bumbung.
malaysian electronic clearing corporation sdn bhd aka MyClear.
eh tetiba yaya pun ada?
masa ni dia ikut saya pegi office.
tu yang angkut dia pi lunch sekali.
20131126-213046.jpg
next session cadangnya nak makan dim sum kat quality hotel.
lepas gaji la eh girlfriends? sekarang ala-ala kemiskinan tegar nih 😛

14 thoughts on “Ex MyClear di Wong Solo

Comments are closed.