4th Anniversary

5.12.2013.
wedding anniversary saya dan encik z yang ke 4.
pejam celik dah 4 tahun rupanya jadi laki bini. hoho.
memula tu saya ingatkan encik z lupa. kalau lupa pun nasib sana. maleh nak pikio.
tapi malam anniversary tu dia tidur lambat. dia ler wish dulu.
esok pepagi tu pun wish jugak.
pastu kemain up kat facebook. sangat bukan suamiku.
tapi layankan ajer. lelebih kalu, sorry.
bukan resmi kami nak beramas mesra di dalam facebook.
20131207-203340.jpg
sampai dari singapore petang 5hb tu, balik rumah dulu.
lepas maghrib keluar dinner. tapi takde la candle light dinner ke hapa.
dinner biasa je pun. di restoran kegemaran kami. lotus green the curve.
20131207-203150.jpg
20131207-202957.jpg
20131207-203159.jpg
hari sabtu lepas wedding yaya kata nak belanja saya dengan encik z kat starbucks.
olololo baiknya hati anak mommy nih.
tapi tak sampai hati ah saya nak ambik duit dia.
dia insist. so saya ambik je la RM10 he he.
20131207-203413.jpg
: : hot chocolate caramel, toffe nut frap & marble cheese cake : :
20131207-203423.jpg
: : percubaan membuat bentuk love yang tak menjadi lol : :
20131207-203434.jpg
: : nah yaya draw muka mommy. apa yang hijau tengah-tengah tu? jarum peniti mommy la. *pengsan : :
happy 4th anniversary abang Z.
tq for everything. semoga terus bertahan dengan saya 4 tahun akan datang dan 4 tahun mendatang dan 4 tahun lagi dan begitulah seterusnya.
(L)

20 thoughts on “4th Anniversary

    • tq emy.
      haah tak sangka ek.. selalu ingatkan nak jumpa kat airport, tapi jumpa kat mall pulak he he.
      nice to meet u sayang 🙂

    • tq aziah.
      happy anniversary untuk awak juga ya.
      insya Allah, semoga berkekalan kita dan pasangan hendaknya. amin.

  1. Tahniah Mya, semoga berkekalan begitu hendaknya di masa-masa depan. Bertambah berkat dan rahmat Ilahi..

Comments are closed.