Yasmin & Rainbow

ok dipendekkan cerita moh la potong kek.
letak kek atas meja kecik kat depan je.
_MG_6037
_MG_6040
: : letak lilin : :
_MG_6042
: : rainbow cake yang mencomel : :
_MG_6043
: : birthday girl yang pun mencomel juga : :
_MG_6045
_MG_6049
: : apa ke senget reben atas kepala awak tu yasmin : :

Oct 20, 2013 | Happy 9th birthday Yasmin!! by normaya11 on Keek.com

_MG_6053
: : ok nyanyi lagu happy birthday dan tiup lilin : :
_MG_6057
: : antara yang hadir memeriahkan majlis : :
_MG_6059
: : happy birthday yasmin! : :
_MG_6066
: : ok potong kek : :
_MG_6065
: : caca enterframe : :
_MG_6063
: : mommy pun tumpang enterframe : :
_MG_6071
: : tugas potong kek diambil alih oleh mommy : :
_MG_6072
: : sabar anak-anak, semua pun dapat : :
_MG_6076
: : rainbow cake berlayer layer. sedappp : :
_MG_6079
: : makan dengan kengkawan : :
_MG_6082
: : rantai caca jua bertema rainbow : :
ok sambung lagi noooo…

8 thoughts on “Yasmin & Rainbow

  1. sibbaik tak nangis lagi time nyanyi lagu bday hehehe

    simple but nice (sebab berwarna warni) hehe. ok tak tau nak komen ape lagi

    • dia nangis sampai umur 2 tahun je. umur 3 tahun sipi2 nak nangis.
      tapi lepas2 tu tak nangis dah hehe..

      ala tak komen pun takpe laaa..
      takde paksaan dalam meninggalkan komen.
      itulah prinsip ostajah normaayah

    • sebab yang lelain dah rainbow, yaya pakai simple je laa..
      baru blend. gitu.
      rambut dah tentu arah gak sebenarnya.
      cam kerinting tak kerinting, lurus tak lurus.
      rambut tak berkonsep temanya

Comments are closed.