Tingkap Tujuh

bebaru ni saya attend course.
course bertajuk Windows 7 For End Users.
kekdah kena pegi course ni sebab office saya ni ha upgrade ke windows 7.
masa memula kena pegi course tu saya macam like hello, i kat rumah dah 2 tahun kot pakai windows 7.
apa kelas nak kena pi course segala ni.
tapi tu laaa cakap dalam hati je laaa..
ajer giler nak cakap depan boss camtu.
so pegi je lah. dapat lah escape sehari dari office.
leisure leisure je pun.
tapi cikgu yang ngajau tu boleh tahan menggarang jugak.
walhal nak ajar yang basic basic je kot.
relax brader brader relax sudah lah.
seperti yang dijangka cam benda benda basic je pun.
yang saya banyak dah tau pon. *buat muka berlagak
duduk sebelah balbir dengan kakgee.
dedua sama je sengal nya.
memang manjang dok gelak ketawa je lah.
20131110-233506.jpg
20131110-233529.jpg
20131110-233543.jpg
course ni terbahagi pada 2 grup.
half half la kekiranya.
ni grup yang sama dengan saya.
20131110-233558.jpg
gambar credit Compex Solutions Systems Sdn Bhd.
ok tu jer.
update ler jugak sebab dah ada gambar. heee..

6 thoughts on “Tingkap Tujuh

Comments are closed.