Terpaksa Cash Out

jangan puji puji sangat earning saya ni yer.
8 bulan punya kumpul ni. bukan sebulan 2 huhu.
kalau ikutkan saya nak cash out bulan 1 tahun depan.
kengkonon macam bonus berblogging la katanya.
dapat lah beli benda yang besar yang nampak kata orang.
tapi tapi tapi.
disebabkan saya nak pegi singapore awal bulan 12 ni, tetengok duit dalam bank pun dah menyusut, tu yang rasa macam terpaksa bangat jugak cash out ha.
buat tambah tambah belanja pi singapore tu.
korang pun tau la kan singapore serba serbi nya mahal tsk.
nnangcashout
20131113-155349
korang jangan la tanya saya tips blogging ke hapa.
saya ni memang takde tips pun. tulis apa suka.
selagi tak petik nama orang saya rasa sokayy je kot.
tq korang yang sudi baca blog saya ni ha walaupun kenkadang tu ke hutan ke laut saya merepek.
yang baik jadikan panduan, yang tak baik tu korang abaikan buat buat tak nampak je la eh he he.
takde lah. kalau yang tak baik tu, berilah teguran pada saya yer 🙂
tq nuffnang!! (L)

28 thoughts on “Terpaksa Cash Out

  1. wow!!! hahaha.. kami 5 tahun pun baru 100.. kahakah.. eh eh tp blog tu apa ar? :p

    eh nanti bagitau bila ar bleh ngedate sblm hangpa p spore tuh..

    • alaa ni pun sebab ada blogbuster campaign tu hehe.
      kalau harap earnings biasa, ala ala je pun 😀

      ok nanti kita set set lah dalam next week k..

Comments are closed.