Selepas Majlis

sebelum menyinsing lengan cuci pinggan mangkuk moh la kita bergambau dulu last kopek.
lepas cici bangun saya tunjuk la keek nyanyi lagu happy birthday kat yaya tu, dah dia ulang lapanploh kali.
tu la ci, sapa suh awak tido.
mommy pun tak perasan awak takde masa tu. ish ish.
_MG_6110
: : cecomels kesayangan : :
_MG_6112
: : aksi melompat. sian cici baru nak berusaha keras nak bangun, kakak kakak dah habis lompat dah : :
_MG_6117
: : meh snap gambar sekeping bang : :
_MG_6118
: : eh lagi sekeping lah : :
_MG_6122
: : mommy & cici : :
_MG_6123
: : normaya & nur balqis : :
_MG_6124
: : birthday girl : :
_MG_6125
: : yasmin di usia 9 tahun. lagi 9 tahun cemana lah pulak rupa parasnya : :
_MG_6126
: : orang kata yasmin ni photostat muka saya. ek? : :
_MG_6129
: : dress saya dari SINI : :
_MG_6132
: : nur shazleen & yasmin : :
_MG_6133
: : nur shazleen, nur balqis & yasmin : :
ok watamat kisah sambutan hari jadi anak dara saya yang ke 9 tahun.
panjang umur kita jumpa plak di sambutan hari jadi ia yang ke 10 tahun.
tq for reading guys! 😉

10 thoughts on “Selepas Majlis

    • hee akak rasa so far mmg akak selesa dgn syria kot, sebab praktikal.
      alaa apa yang tak sesuainya. cer cuba dulu..

Comments are closed.