Rakaman Action Song & Kuantan

ok lets saya share video sepanjang saya ada kat kuantan hari tu.
ni keek masa jenjalan kat teluk cempedak.
Nov 11, 2013 | Pantai Teluk Cempedak Kuantan Pahang by normaya11 on Keek.com
yang ni rakaman masa yaya and the geng buat persembahan buat kali pertamanya.
yang ni masa MC announce yang sk saint thomas dapat tempat ke 2.
makna otomatik la sk convent taiping champion tapi masih ada ha student yang macam blur blur.
nak gak tunggu annouce champion bebetul.
haa masa ni dah bebetul announce champion.
heee dengan saya sekali teruja gembira he he.
ni plak 2 video masa naik atas stage nak ambik hadiah.
ada mc announce mintak teacher semua naik atas bergambar.
masa ni la encik photography tu suruh saya naik hiks.
yang ni budak perempuan sekolah yaya yang masuk solo singing tu.
yang stress sampai nangis. tapi bila perform tengok kemain shalalala ia. comel je 🙂
yang ni plak performance trisyia popstar ceria tu. perform lagu pink.
cer korang dengar suara dia. best.
dan yang terakhir, lepas ditabalkan (amboi tabal tu hihi) sebagai champion, depa kena perform lagi sekali depan VIP.
pegawai pendidikan daerah camtu la rasanya.
ni saya ke depan rakam guna ipad.
gegoyang tu sebab saya tak tahan tangan lenguh :-p
(L)

6 thoughts on “Rakaman Action Song & Kuantan

    • tu la comel je semua.
      i google youtube trisyia tu, start nyanyi dari umur 7 tahun.
      lagu matahariku plak tu. comel much!

Comments are closed.